1 Nisan 2017 Cumartesi

ÜRÜN İNCELEME-RIVAL DE LOOP MAKE UP DREAMS STROBING CREAM


Herkese merhabalar! Geçen ay Instagram sayfamızda paylaştıktan sonra hakkında çokça soru gelen bir ürünün incelemesi ile karşınızdayız. Bugün MAC’ in meşhur Strobe Cream ürününe muadil gösterilen Rival De Loop Strobe Cream hakkında konuşacağız, birlikte göz atalım!



Öncelikle Rival De Loop Rossmann mağazalarında satılan ve içeriği temiz ürünleri olan, uygun fiyatlı ve sevdiğimiz bir marka. Bu ürünü de yeni görünce ve yabancı bloglarda da bahsedildiği için denemek istedik. MAC’ in meşhur Strobe Cream aydınlatıcısının uygun fiyatlı alternatifi olarak da gösterilince MAC’ i de denediğimiz için bu ürünle karşılaştırma yapabildik.

Öncelikle ürünün kıvamı daha yoğun. MAC Strobe Cream bu ürüne göre çok daha likit. Renk olarak Rival De Loop pembe alt tonlu ve içerisinde pembe sedefli ışıltılar var. MAC Strobe Cream ise daha beyaz ve inci tonunda ışıltılar veriyor.

Ürünü ister krem aydınlatıcı gibi isterseniz de fondöteninize karıştırarak uygulayabiliyorsunuz. Biz iki uygulama şeklini de denedik. Maalesef krem aydınlatıcı olarak pek beğenemedik. Parmaklarınızla elmacık kemiklerinizin üstüne uygularken dağıtması çok zor, elinizin ısısıyla bile katı hali değişmiyor, parmağınızla veya nemli süngerle dağıtmaya çalışınca da alttaki fondöten ve pudrayı dağıtıyor. Tek başına kullanmak için fazla kalın bir yapısı var. Bu yönüyle MAC Strobe Cream’ e birebir uyduğunu söyleyemeyiz.

Ancak fondötenle karıştırıp uygulandığında tam tersi inanılmaz güzel bir görüntü yaratıyor. Hem doğal hem de aydınlık, ışıl ışıl bir bitiş yaratıyor. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta ürün zaten yoğun yapılı olduğu için karıştıracağınız fondöteni ince yapılı seçmek. İnce ve akışkan fondötenlerle karıştırınca çok güzel bir kıvam elde edebiliyorsunuz. MAC’ in Face and Body fondöteni ile çok güzel seyrelebiliyor, yine Chanel Vitalumiere fondötenle de uygulaması çok başarılı. Make Up For Ever Ultra HD fondötenle de denedik ve performansını çok beğendik, fondötenin kalıcılığını ve kapatıcılığını da azaltmıyor.

Özetle bize göre bu ürün MAC Strobe Cream’ e renk ve yapı olarak birebir muadil bir ürün değil. Tek başına krem aydınlatıcı olarak da pek başarılı olduğu söylenemez ancak fondötene katılınca gayet güzel iş çıkarıyor. Fiyatı da son derece uygun olduğu için bu şekilde kullanmak üzere alınabilir. Güncel fiyatı 17 TL.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Başka incelenmesini istediğiniz ürünler için de bize e-posta ile veya Instagram sayfamızdan DM yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, hoşçakalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts