25 Mart 2017 Cumartesi

ÜRÜN İNCELEME-MAYBELLINE THE ROCK NUDES

Herkese yeniden merhaba! Bugünkü yazımızda sizlere çok istek alan Maybelline The Rock Nude Paleti hakkındaki görüşlerimizden bahsetmek istiyoruz.



Bildiğiniz gibi bu palet ülkemize yakın bir zaman önce geldi. Bu nedenle de birçok kişi tarafından oldukça merak edildi.

Palet siyah zemin üzerinde cam bir ambalaja sahip ve kolay açılıp kapanabilen kullanışlı bir kapağı var. Bu şekilde rahatlıkla çantaya atılıp taşınabilir. İçerisinde 9,6 gr ürün içeriyor ve 24 ay kullanım ömrü var.

Palette 12 adet far bulunuyor. Farların bazıları mat, bazıları ışıltılı ve bazıları da içerisinde sim barındırıyor. Ayrıca paletin içerinde 2 taraflı bir far fırçası bulunuyor. Ancak palette ayna yer almıyor.

Paletin sol üst köşesinde içerisinde hafif parıltı barındıran beyaz bir far bulunuyor, bu farı göz kapağınıza zemin rengi olarak ya da aydınlatma amaçlı kullanabilirsiniz. İkinci renk yine içerisinde hafif bir parıltı barındıran gümüş grisi,  üçüncü olarak ise palette parlak lila gibi duran ancak uygulandığında daha çok gümüş rengi andıran bir far bulunuyor. Paletin üst kısımdaki dördüncü renk ise mat bir kahverengi. Üst kısımda bulunan son 2 renk bizim daha çok gece makyajında tercih ettiğimiz parlak simli farlar. Mavi olan paletin en pigmentli farlarından biri, diğeri de simli bir siyah.


Paletin alt kısmına gelirsek; sol alt köşedeki far açık bej rengi biz bu rengi de daha çok zemin rengini oluşturmak amaçlı kullandık. Alt kısımdaki ikinci far ise bu bej renginin daha koyu bir tonu, üçüncü far açık kahverengi mat bir far. Alt kısımdaki dördüncü var içerisinde sim bulunduran bir far, biz bu farı da daha çok gece makyajlarımızda tercih ettik. Son 2 far ise mat bitişli mor ve siyah.

Palette bulunan farlardan açık tonlu olanlar koyu tonlulara göre daha zor renk veriyor. Koyu tonların pigmentasyonları ise orta derecede. Farları uygularken far bazı kullanmazsanız kalıcılıkları çok başarılı olmuyor maalesef, gün sonunda tamamen dağılmış oluyorlar. Farları uygularken ise çok aşırı tozutma olmuyor.

Bu far paletine Watsons ve Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz. Güncel fiyatı 48.90 TL, ancak indirim zamanlarında bakarsanız daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.
Bizim için kullanımı açısından çok başarılı bir palet olmadı maalesef. Çünkü içeriğinde bulunan farlar birbirinden farklı gibi gözükse bile uygulamada bir çoğu birbirinin aynı rengi veriyor.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts