12 Mart 2017 Pazar

ÜRÜN İNCELEME - URBAN DECAY NAKED SKIN WEİGHTLESS COMPLETE COVERAGE CONCEALER


Merhabalar! Bugün sizlere son dönemde popüler olan Urban Decay’ in Naked Skin Concealer kapatıcısı hakkında bir yazı hazırladık! Hep birlikte göz atalım!



Nars’ ın Creamy Radiant Concealer ını kullanıp çok beğenmiştik ve bu ürüne de bir şans vermek istedik. Ürünün bizdeki rengi Fair Neutral en açık rengi. Açıkçası kapatıcılık özelliğinden ziyade cildi aydınlatma işleminde kullanmak için bu rengi aldık.

Ürünün yapısı ve uygulamayı sağlayan aplikatörünün süngeri oldukça yumuşak. Dağıtması çok kolay. Fazlasıyla örtücü bu nedenle çok kapatıcılık istemezseniz eğer nemli bir süngerle dağıtarak fazlasını alabilirsiniz. Nars Creamy Radiant Concealer kadar çabuk sabitlenmediği için hemen dağıtmanız gerekmiyor.



En önemli özelliği uzun saatler boyunca dayanması ve birikme yapmaması. Biz sabitlerken pudra kullanmadık, açıkçası pudra ile üstünden geçince göz altlarını kurutabiliyor ama tek başına kullanıldığında bizde pullanma, birikme gibi sorunlara yol açmadı.

Kapatıcılığı oldukça iyi olduğundan concealer olarak kullanmaya çok uygun ama yapısı ince olduğu için siz de bizim gibi aydınlatma amacı ile de rahatça uygulayabilirsiniz. En açık tonları çok açık olduğundan mutlaka deneyerek almanız gerekebilir, benzeri olan diğer markalara göre açık renkleri daha açık kalıyor. Medium tonları dahi beyaz tene rahatça uyum sağlayabiliyor. Ciltle kolay bütünleşen bir yapısı var.



Kısacası kalınlık hissi vermeden güzel kapatıcılık sağlayan, örtücü ve dayanıklı bir kapatıcı. Biz oldukça memnun kaldık. Ürün aynı zamanda paraben de içermiyor. Güncel fiyatı 5 ml. için 85 TL.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts