16 Mart 2017 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME- SEPHORA CINESCOPE MASKARA

Herkese yeniden merhaba! Bugün sizlere son zamanlarda denediğimiz bir ürün olan Sephora’nın Cinescope maskarası hakkındaki görüşlerimizden bahsetmek istiyoruz.

Öncelikle ürünün vaadlerinden bahsedersek; Cinescope yuvarlak uçlu fırçası sayesinde kirpikleri tek tek ayırıp uzatarak panoramik hacim sağlarken, içeriğindeki yoğun siyah renk gözleri daha da fazla ortaya çıkarmayı vaad ediyor.

Ürün black ve ultra black çeşitlerinden oluşuyor. Biz ultra black çeşidini yaklaşık 1 ay boyunca sabah evden çıkarken kullandık bu şekilde ürünün gün içinde kirpiklerimizdeki etkisini test etmiş olduk.


Maskaranın öncelikle siyah ve gümüş rengin birleştiği şık tasarımı bizi ürünü almaya cezp etti. Ayrıca yuvarlak uçlu fırçası gerçekten bütün kirpiklerimizi tek tek ayırdı ve gerçekten hacimli bir görüntü verdi. Özellikle 2-3 kat uygulandığında kirpiklerimize fan efekti verdi. Günün sonunda maskarayı kirpiklerimizden çıkarmamız oldukça kolay oldu. Gözlerimizde ya da kirpiklerimizde herhangi bir problem tahriş ya da dökülme yapmadı. Uygulandığında kirpiklerde topaklanma ve yapışma olmadı.



Bütün bunların yanında Cinescope non-waterproof bir maskara olduğu için herkesin beklentisini karşılayamayabilir. Ayrıca bizim kirpiklerimizde uzun süre kalıcılık etkisi gösteremedi bu da bizim açımızdan ürünün olumsuz yanı oldu.

Cinescope maskaranın güncel fiyatı 44.90 TL ve ürünün performansına göre fiyatı bize uygun geldi. Bu ürüne Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz.


Umarız yazımız sizin için yararlı olmuştur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts