20 Nisan 2016 Çarşamba

Ürün inceleme- Maybelline Master Contour V Shape Duo Stick


Herkese merhaba! Bugün yine yeni ve merak edilen bir ürün hakkında sizlerle deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz.

Bu ara makyajda kontür uygulaması çok popüler ancak çoğunlukla özel makyajlara yakışan bir teknik yani doğru yapılmazsa fazla belirgin, yapılı makyaj hissi veriyor. Bu nedenle doğal bir görünüm veren kontür ürünleri çok revaçta. Biz de yeni çıkan ve nispeten uygun fiyatlı olan Rimmel London kontürkiti ile Maybelline in stick formundaki kontürürününü alıp inceledik. Hem light hem de mediumtiplerini aldık ve üç farklı ten renginde denedik. 

Ürüne dair sevmediğimiz bir nokta tasarımı oldu. Kontür rengi ve aydınlatıcısı tek parça halinde olduğundan eğer elinizi yatay tutmazsanız kontüruygulamanızda aydınlatıcıyı da beraber şerit halinde uygulamış oluyorsunuz, bu nedenle elinizi sürekli paralel tutarak uygulamanız gerekiyor. Bu nedenle de ürün kurşun kalem açar gibi git gide sivrileşiyor.
Yapısına gelirsek, kremsi olması doğal görünüm elde etmek için oldukça avantajlı. Dağıtması çok kolay ancak daha da hafif, belli belirsiz bir görünüm isterseniz nemli bir süngerle hem daha ıslak hem de yok gibi bir etki elde edebilirisiniz.

Renkleri ise daha nötr tonlu, özellikle 1 numara lightolan tam bir sütlü kahve, Rimmel London kontürkitinin 2 numarası Coral Glow un kremsi versiyonu gibi. Çok kullanışlı bir renk ve eliniz alışırsa uygulamasıyla da çok pratik. Ancak kalıcılığı orta, yani toz yapılı bir ürün kadar uzun süre kalıcı değil, makyajınızın ihtiyacı olan süreye göre gerekirse yenileyebilirsiniz. Elmacık kemiklerinizin üzerine kremsi bir allık uygularsanız oldukça hoş bir görüntü yaratıyor.
Aydınlatıcısı ise bize biraz normal krem sürer gibi, çok ışıltı içermeyen yapıda geldi. Yani aydınlatıcı bir concealer ile highlight arası, mat ama hafif ıslak duran, sadece aydınlık etki veren ama yansıma yapmayan bir yapısı var. Çok belirgin bir parlak ışık hattı oluşturmuyor.
İşte bizim bu ürün hakkındaki yorumlarımız bu şekildeydi. Özellikle kontür renklerini sevdik ama ürünün biçimi uygulamada alışkanlık kazanana kadar biraz sıkıntı yaratıyor. Onun dışında gayet doğal bir görüntü veriyor. Güncel fiyatı 35 TL.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. merak ettiğim bir ürün bilgi için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederiz umarız faydalı olabilmişizdir

      Sil

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts