13 Nisan 2016 Çarşamba

ÜRÜN İNCELEME-LANCOME TEİNT MİRACLE FONDOTEN


Herkese yeniden merhaba! Bugün yine bir ürün inceleme yazısı hazırladık sizlere, bu sefer LancomeTeint Miracle fondöteni inceledik.


 

Bildiğiniz üzere üçümüzün de cilt tipleri farklı, bu nedenle farklı yapıda ten ürünleri yorumlama şansımız oluyor. Bu ürün de daha çok normal/kuru ciltlerin kullanımına uygun. İnce ve likit bir yapısı var, cilde aydınlık bir görünüm verme ve nefes aldırma açısından gayet başarılı. Cildinizle çok kolay bütünleşiyor, maske gibi durmuyor, yumuşak bir his veriyor.

 

Kapatıcılığı ise orta düzeyde, hatta MAC in meşhur Face&Body fondötenine yakın diyebiliriz. Çok ciddi leke, sivilce gibi iz probleminiz yoksa gayet yeterli olacaktır.

 

Kalıcılığı kuru ciltler için yüksek ancak normal/karma ciltler için orta denilebilir. Yağlı ciltlerin kullanımına çok uygun değil çünkü hem yapısı çok ince hem de parlamayı kontrol altına almıyor. Karma ciltler ise transparan pudra ile kullanabilir, böylece kendi verdiği aydınlık etki de kaybolmuyor.

 

Sevdiğimiz bir diğer özelliği renk skalasının başarılı olması ve ciltle bütünleşirken renk tonu farkı yaratmaması. Ürün zaten çıplak ten görünümü vaat ediyor yani kendi teniniz gibi bir efekt yaratıyor. Güncel fiyatı da 165 TL.

 

İşte bizim bu fondötenle ilgili deneyimlerimiz ve görüşlerimiz. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir, bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts