25 Nisan 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME- RIMMEL LONDON KATE SCULPTING & HIGHLIGHTING KIT

Yeniden merhabalar! Bugünkü yazımızda size yeni çıkan ve son zamanlarda epey popüler olan bir üründen bahsedeceğiz. Rimmel London Kontür kiti herkesin olduğu gibi bizim de ilgimizi çekti ve ilk fırsatta inceledik.

Aslında üç farklı ten rengine sahip kişiler olarak üç çeşidini de aldık ancak ürün genel olarak cilt rengine göre 1,2,3 şeklinde üretilmemiş yani klasik açık renkte koyu renge bir sıralaması yok. Bu nedenle aslında kontür rengine bakarark seçim yapmak bile yeterli oluyor.

1 numara Golden Sands, 2 numara Coral Glow ve 3 numara da Golden Bronze isimlerine sahip. 1 numara daha sarı alt tonlu, 2 numara ise daha joker renklerden oluşuyor, hem pembe alt tonlu hem de nötr alt tonlu kişilere fazlasıyla yakışıyor. 3 numara ise biraz daha buğday tonlara yakışıyor. Biz en çok 2 numara Coral Blow u beğendik.

2 numaranın aydınlatıcında dikkatimizi çeken birebir The Balm’ ın Mary Lou Manizer aydınlatıcısıyla aynı renge sahip olması oldu. Ancak yapısı Mary Lou dan daha ince ve yumuşak, bu nedenle daha rahat uygulanabiliyor. Kontür rengi ise hem sıcak hem soğuk alt tonlulara yakışacak tam kararında bir renk olmuş.

Genel olarak ürünün kalıcılığı çok iyi, pigmentli bir yapısı var, fırçayı sadece dokundurmanızla bile oldukça renk veriyor. Ancak kolay dağılıyor, kalıp gibi bir görünüm yaratmıyor. Gün içerisinde yağlı ciltte bile dayanıklılığı çok iyi, bu açıdan beğendik diyebiliriz.

Kontür renklerinin üçü de kızılımsı, turuncumsu durmadan çok doğal bir bitiş veriyor, bu nedenle günlük kullanıma çok uygun, hafif ışıltı içermelerine rağmen kesinlikle simli durmuyorlar. 1 numaranın kontür rengi daha sarı alt tonlulara yakışacak bir renk iken 2 numaranın kontür rengi tam bir sütlü kahve. Allıklar genel olarak şeftali-pembe karışımının tonları. Özellikle 1 numarada daha pembe, 2 numarada daha şeftali tonu baskın. Aydınlatıcılarda ise 1 numara daha sedefliyken 3 numara da hafif bronza dönük bir sarı alt tonlu diyebiliriz, bu nedenle özellikle esmer ten rengine daha da çok yakışıyor. 2 numara çok  rahatlıkla Mary Lou aydınlatıcının muadili diyebiliriz. Aydınlatıcıların üçü de hafif yapılı, yüzünüzde rahatlıkla dağılıyorlar.

Biz bu ürünü dayanıklı ve uygun fiyatlı olması, doğal durması özelliklerinden dolayı çok sevdik. Daha ağırlıklı beyaz ciltler için üretilmişse de aslında farklı alt tonlara gidebilen renkler seçilmiş. Özellikle favorimiz 2 numara oldu. Güncel fiyatı 17.90 TL.

İşte bizim bu ürün hakkında yorumlarımız. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts