8 Eylül 2016 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-LANCOME ENERGIE DE VIE SERUM


Herkese merhabalar! Bugün size yaklaşık 1 aydır denedikten sonra Lancome Energie de Vie hakkındaki yorumlarımızı sizlerle paylaşmak istedik. Bu serinin en beğenilen ürünü hiç şüphesiz serumu oldu, biz de serumunu kullanmayı tercih ettik.



Ürün aslında serumdan da ziyade bir çok özelliği birlikte veren ve nemlendiricinin de görevini üstlenen bir likit bakım ürünü. İçerisinde goji berry ve limon özü var ve Lancome’ un tamamen doğal olan bir içerikle oluşturduğu bir ürün. Antioksidan özellik vermeyi vaat ediyor yani yoğun çalışma temposu, stres, kirli hava ve serbest radikaller denilen zararlı oksijen ürünlerinin ciltte oluşturduğu hasarı yenmeyi amaçlıyor. Şehir hayatında yüzümüz her gün sayısız strese maruz kaldığından biz de böyle bir ürünü denemeye karar verdik.




Öncelikle serumu biz tek başına kullandık yani nemlendirici sürmeye gerek duymadık ancak çok kuru bir cildiniz varsa nemlendirmesi size yetmeyecektir. Klasik serumlardan farkı oldukça likit olması, su gibi akışkan ve iki pompa tüm yüze yetiyor. Ciltte hemen emiliyor ancak sonrasında hafif bir yapışkan his bırakıyor. Yağlı bir his bırakmaması ise bizim için hoş bir avantaj sayılabilir.



Peki gerçekten yorgunluk izlerini alıyor mu derseniz bizce kesinlikle bu yönden işe yarıyor. Etkisi gün geçtikçe katlanmıyor ama sabah kalktığınızda cildinizin daha parlak ve dinlenmiş olduğunu hissedebiliyorsunuz. Yaklaşık bir haftada aydınlık görünüme o kadar alışıyorsunuz ki kullanmaya ara verince farkı daha net gözleyebiliyorsunuz.



Bu ürün günlük bakımın bir parçası olmak için ideal, düzenli kullanımla etkisinin artmasından ziyade anlık etkisini hemen ertesi gün görebildiğiniz bir ürün. Tek olumsuz yanı hafif yapışkan bir his vermesi ama eğer nemlendirici ile uygularsanız bunu da hissetmiyorsunuz. Güncel fiyatı 50 ml için 179 TL.


Bu ürün hakkındaki yorumlarımız bu şekildeydi. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts