12 Eylül 2016 Pazartesi

TREND ALARMI-KADİFE!


Yeniden herkese merhaba! Bugün sizlere yeni sonbaharın sezonuna dair en sevdiğimiz trendlerden birinden bahsedeceğiz. Kadife kumaş hiç olmadığı kadar popüler ve ayakkabıdan çantaya, elbiseden eteğe her yerde göreceğiz.






Kadife trendinde en çok öne çıkanlar koyu renkler. Doku olarak biraz klasik ve ağır havası olduğundan kadife kumaş gerçekten koyu renklerde çok güzel duruyor. Bele oturan, dar kesim bir kadife siyah ceket bizce her kadının dolabında olması gereken parçalardan. Bordo ve koyu nefti yeşil de kadife kumaşa çok yakışan renkler ve özellikle gece kıyafetlerinden tercih edecekseniz siyaha alternatif olabilir. Günlük kullanımda ise pudra pembesi ve mor tonları, su yeşili ve açık mavi gibi renkler kadife kumaşı daha modernleştiren renkler.




Kadife dokusunun yine kadifeyle kullanımı da çok popüler olacak. Biz ipek kumaşı da kadife ile kullanmayı seviyoruz. Yine krep kumaş gibi dökümü kumaşlar da kadifenin verdiği klasik ve asil havayı pekiştiriyor. Ofis şıklığında ipek kumaştan bir gömlek ve kadife ceket ikilisi her zaman klas bir görüntü yaratacaktır.




Kadifenin en sık göreceğimiz kullanımlarından biri de ince askılı elbiseler. Hem gece hem gündüz stilinde bu elbiseleri kullanabileceğiniz gibi, gece özellikle dantel detayları olan kadife elbiseler aksesuara gerek bile kalmadan çarpıcı bir görüntü sağlıyor. Kalem eteklerle de kadifeyi kullanabilirsiniz, üstelik sadece ofis şıklığında da değil. Gece mini büstiyerlerle yüksek bel kalem etekleri kombinleyebilirsiniz.



Aksesuar olarak saç bantları ve bu senenin trendi chooker kolyelerede kadife sıklıkla karşımıza çıkacak. Gömleklerin yakasına kurdele olarak bağlamak da yine bir kullanım şekli olabilir. Çantada kullanımda ise kadifeyi genelde clutch yani portföylerde ve omuza asılabilen, metal zincirli mini çantalarda tercih etmenizi öneririz. Ayakkabıda kullanımda ise topuklu yarım botlar kadifenin en çok kullanıldığı alan olacak.




Pantolonlarda kadife tercihi yapacaksanız mutlaka bol kesim ve yüksek belli pantolonlara yönelmelisiniz. Yine aynı renk kadife bir ceketle tamamlanan kadife pantolonlar kadife gibi feminist bir kumaşla maskülen hava yakalamanın en şık yolu diyebiliriz.




Son olarak kadifede desen tercih edecekseniz kombininizdeki diğer renkleri ve kumaşları olabildiğince sade tutmanızı öneririz. Kadife başlı başına dikkat çeken bir parça olduğundan vücudunuzda ön plana çıkmasını istediğiniz bölgelerinizde kullanmanız çok daha başarılı bir görüntü sağlayacaktır.








Bizim bu trend hakkında söyleyeceklerimiz bu şekilde. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts