1 Eylül 2016 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-KIEHL'S ULTRA FACIAL YÜZ YIKAMA JELİ


Yeniden selamlar! Bugün sizlere deneyip çok memnun kaldığımız bir temizleyiciden bahsedeceğiz. Severek kullandığımız Kiehl’s markasının Ultra Facial yüz kreminin her cilt tipine uygun olan temizleyicisini denedik.



Öncelikle ürünün kıvamında in başlayalım. Jel formundaki bu ürün kremsi bir macun gibi, yeni klasik jellerden daha krem yapıda. Her cilt tipine uygun bir formülü var. Cildi temizledikten sonra kurulmuyor ancak yağı ve kiri çok güzel temizliyor. Vaatleri arasında olmasa da biz gece parlamaya da azalttığını fark ettik, sabah kalktığınızda özellikle T bölgesinde daha az serum üretimi oluyor. Düzenli kullanımda hafif bir aydınlık sağladığını da söyleyebiliriz.

Ürün bizde allerji ya da irritasyon yapmadı. İçerisinde avokado yağı ve E vitamini olduğu için de ya kuru ciltlere de gayet uygun, yanak gibi kuru bölgelerde aşırı gerginlik hissi yaratmıyor. Ayrıca fındık büyüklüğünde almanız bile tüm yüzünüze fazlasıyla yetiyor. Yüzünüzü duruladıktan sonra bıraktığı yumuşak hisle de bizden artı puan aldı.




Kısacası biz bu ürünü beğendik ve sizlere de tavsiye etmek istedik. Özellikle Ultra Facial kremi kullanıp memnun kalanlar temizleyicisini de beğeneceklerdir. Ürünün güncel fiyatı 75 ml için 35; 150 ml için 65 TL.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts