19 Eylül 2016 Pazartesi

KURU CİLTLER İÇİN 5 FONDOTEN ÖNERİSİ


Yeniden merhaba! Bugün sizler için kışın gelmesiyle önemi artan ten makyajının başrol parçası fondötenler hakkında bir yazı hazırladık. Ancak bugün seçtiğimiz 5 ürün de kuru ve hassas cildi olanlar için. Sırayla göz atalım:

1)LOREAL LUMI MAGIQUE FONDOTEN: Hafif yapısı ve ıslak bitişi ile kuru ciltlere uygun fiyatlı güzel bir alternatif. Sağlıklı bir ışıltı katması en büyük özelliği ancak kapatıcılığı ortadan biraz az, bu nedenle kapatmak istediğiniz bölgelerde corrector ile tamamlayabilirsiniz.



2) GIORGIO ARMANI LASTING SILK UV FONDOTEN: İncecik ve satenimsi yapısı olan bu ürün aslında diğer cilt tipleri tarafından da tercih edilebilir çünkü yağlanma yapmıyor. Dokusu çok hafif, kapatıcılığı ise orta ve üstü, kalıcılığı ise 4 saatten sonra bile kolay kolay dağılmaması yüzünden oldukça başarılı diyebiliriz.



3) CHANEL VITALUMIERE AQUA COMPACT FONDOTEN: Kremsi yapılı ve doğal bitiş veren bu fondöten likit olan versiyonuna göre daha kapatıcı ve kalıcı olmasına rağmen kuru ciltlere daha uygun. Su bazlı ve bu sayede ağırlık yapmıyor, ayrıca ciltte hafif nemlenmiş hissi de yaratıyor. Bu beş fondöteninin içerisinde en iyi kapatıcılık performansına sahip diyebiliriz.



4) MISSHA PERFECT COVER BB CREAM: Renk skalası oldukça geniş, hafif grimsi alt tonu ile her cilde uyum sağlayan ve ciltte ıslak görünüm etkisi veren bu BB krem, normal BB  kremlere göre hem daha kalıcı hem de daha doğal ve pürüzsüz sonuç veriyor. Renk tonu sanki sürdükten sonra cildinize uyum sağlıyor.



5)YVES SAINT LAURENT YOUTH LIBERATOR SERUM FONDOTEN: Serum içeriği düzenli kullanımda cildin nemini ve dayanıklılığını arttırıyor, kremden daha likit formda bir ürün, kapatıcılığı orta, kalıcılığı ise oldukça yüksek. Ciltte aydınlık bir görüntü veriyor ve kuru cilt için bu beş ürün arasından en iyi nemlendirme performansına sahip olan diyebiliriz.



İşte bizim kuru ciltler için önerebileceğimiz alternatifler. Umarız yazımızı faydalı bulmuşsunuzdur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts