4 Mart 2017 Cumartesi

ÜRÜN İNCELEME-YVES ROCHER SCRUB TO MIX TOZ YÜZ PEELİNGİ


Merhabalar! Yeni bir ürün inceleme yazısı ile karşınızdayız! Şubat ve Mart ayları boyunca piyasaya bir çok yeni ürün çıktı ve biz de en çok merak edilenleri sizin için denedik. Bugünkü yazımız Yves Rocher’ nin %100 doğal toz peelingi hakkında, birlikte göz atalım.



Ürün 35 ml. lik bir şişede geliyor. Boyutu oldukça küçük. Tamamen kurutulmuş bitkisel tozdan ibaret diyebiliriz. Haftada bir ya da iki kez ihtiyacınıza göre kullandığınız yüz jelinize istediğini miktarda be tozdan karıştırıyorsunuz. Böylece miktarını ve kıvamını sizin belirlediğiniz bir peeling elde etmiş oluyorsunuz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken nokta temizleme jelinizin tanecikli olmaması. Eğer yüzünüze aynı zamanda peeling de yapan bir temizleyiciniz varsa ürünü karıştırmayın veya miktar olarak çok çok az tutun çünkü cildinizi fazla soyarak tahriş edebilirsiniz. Bizim önerimiz yumuşak yapılı, akışkan kıvamlı jel temizleyiciler. Biz günlük olarak severek kullandığımız La Roche Posay’ in Effaclar yüz temizleme jeline karıştırarak kullandık.

Ürünün diğer özelliklerine bakacak olursak, öncelikle kokusu bitkisel ancak oldukça keskin. Yoğun bir acı bitki, kurutulmuş ot kokusu alıyorsunuz. İstediğiniz kıvamı ayarlayabilmeniz büyük avantaj, böylece ister hafif ister yoğun tanecikli peeling elde edebiliyorsunuz. Ancak yüzü soyma işleminden pek memnun kaldığımızı söyleyemeyiz. Bitkisel tozlar tamamen yuvarlak değil, bu nedenle yüzünüzde homojen bir şekilde yuvarlanmıyorlar, yüzü soymaktan ziyade biraz çiziyorlar. Eğer hassas bir cildiniz varsa ve bastırarak uygularsanız yüzünüzün belirgin olarak kızardığını görebiliyorsunuz. Ancak üründen çok az ekleyip hafifçe ovarak yıkarsanız temizleme performansından memnun kalabilirsiniz.



Ürünün bizim açımızdan bir başka olumsuz yanı çok zor temizlenmesi. Eğer biraz fazla eklemişseniz, kaşlarınızın ve saç diplerinizin arasına kum taneleri gibi kaçabiliyor. Bu nedenle durulanması biraz zor.

Özetleyecek olursak biz bu ürünü tekrar tercih etmeyeceğiz çünkü temizleme performansından daha çok memnun olduğumuz peeling ürünlerimiz var. Bu ürün her ne kadar doğal olsa da yüzü çizmesi ve zor temizlenmesi açısından bizden olumsuz puan aldı. Güncel fiyatı ise 37.90 TL.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts