27 Mart 2017 Pazartesi

2017 MAKYAJ TRENDLERİ


Herkese yeniden merhabalar! Bugün sizlere 2017 yılında sık sık karşılaşacağımız makyaj ve güzellik trendlerinden bahsedeceğiz, bu sene son derece hareketli ve enerjik makyaj trendlerine ev sahipliği yapıyor, hep birlikte bakalım!

1)PARLAK DUDAKLAR: Likit mat rujların trend olması ile her yerde mat dudakları görür olmuştuk, özellikle de nude renkler ve gece için koyu kahve-kırmızı tonları en sık tercih edilenlerdi ancak bu sene tam tersi parlak dudaklar moda olacak! 2017’ nin makyaj anlayışı son derece canlı ve enerjik, parlak renkler ve glosslar bu sene mat rujların yerini alacak!

 



2)DAĞINIK KAŞLAR: Bu sene kaşlarda neredeyse hiç dokunuş olmayacak, kaşları doldurmadan hatta taramadan çıkmak çok moda! Ama yine de ufak bir dokunuş isteyenler için bizim önerimiz şeffaf kaş maskarası!

 



3)ÇIPLAK GÖZ-KOYU DUDAK: Bu senenin hem gece hem de gündüz makyajında dudaklar ön planda, göz makyajında neredeyse sadece maskara olacak, gözlerde sadelik belirginken dudaklarda ise koyu renk rujlar çok trend!


 



4)KIRMIZI RUJ ve TONLARI: Koyu dudaklarda bu sene en ön plana çıkan ise kırmızının geri dönüşü olacak! Kırmızının her tonu bu senenin makyajında çok sık görülecek!

 



5)EYELINER YERİNE GÖZ KALEMİ: Bakışlarınıza derinlik katmak için bu sene göz kalemlerinden faydalanabilirsiniz çünkü klasik kuyruklu eyeliner yerine daha doğal göz kalemleri geri dönüyor!

 



6)KONTÜR UYGULAMASI YERİNE AYDINLATICI: Tam olarak strobing tekniği olmasa da bu sene aydınlık ve sağlıklı cilt makyajı çok moda. Kontür uygulamasına bu sene pek sık rastlamayacağız.

 



7)MAT YERİNE ISLAK BİTİŞLİ FONDOTEN: Işıl ışıl, sağlıklı ve aydınlık görünen fondötenler bu sene oldukça moda! Mat görünümlerin yerine daha canlı görünen ciltlerle karşılaşacağız!

 



8)IŞILTILI FARLAR: Bu sene her ne kadar göz makyajı geri planda olsa da sezonun bütün farlarında genel olarak ışıltı, parıltı ve hatta sim var! 2017’ nin makyajı oldukça parlak!





9)PEMBE ve TONLARI: Enerjisi yüksek pembe bu sene hem gözlerde hem yanaklarda hem de dudaklarda! Renk skalasının genişliği ile her cilt rengine uyum sağlayan pembe bu sezonun hem makyajda hem de giyimde en ön plana çıkan rengi!

 





10)RENKLİ RİMELLER: Başta bordo ve kırmızı olmak üzere bu sezon renkli maskaralar çok popüler olacak! Bu kadar renkli bir makyaj trendinden tam da beklenildiği üzere 2017’ de kirpikler de rengarenk!






Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts