18 Mart 2017 Cumartesi

ÜRÜN İNCELEME-PROCSIN GOLD MASK AKTİF KARBON SİYAH KİL MASKESİ


Yeniden merhabalar! Bugün sizlere Procsin’ in yeni çıkardığı ve çok popüler olan soyulabilir siyah Gold Mask maskesinden bahsedeceğiz.



Ürün 100 ml boyutunda. Tamamen siyah ve soyulabilen yapısı ile gözenekleri temizlemeyi vaat ediyor. Muadili olan bir çok Kore ürünü piyasada mevcut ancak biz daha önce başka ürünlerinden memnun kaldığımız Procsin markasınınkini tercih ettik.

Üründen belirgin bir parfüm kokusu var ancak rahatsız edici bir koku değil ve yüzünüzde bekletirken ağırlaşma yapmıyor. Cildin soğuk su ile temizlendikten sonra uygulanması tavsiye ediliyor, böylece gözenekleri sıkılaştırması ve cildi yenileyip ferahlatması açısından etkisi artıyor. Bir çok yorumlarda belirtildiği gibi ikişer gün arayla haftada iki kere kullanılması öneriliyor ancak biz haftada bir kere kullanımın yeterli olacağını düşünüyoruz.

Ürünü yaklaşık 15 ila 20 dakika beklettikten sonra yüzünüzden soyarak çıkarmanız gerekiyor. Öncelikle bu süre karma ve yağlı cilde sahip olanlar için ideal diyebiliriz. Zaten soyulabilir maskeler daha çok komedon ve siyah nokta şikayeti olan, esas olarak karma ve yağlı ciltler için üretilen maskeler. Bu maske de benzerleri gibi de kuruduktan sonra çıkarırken kuru ciltlerde hassasiyet oluşturabilir. Açıkçası biz bu maskeyi kuru ciltlere pek önermiyoruz çünkü cildi temizlerken gerçekten gerginlik hissi yaratabiliyor, ayrıca soyma işlemi de kuru ciltlerde kızarıklığa neden olabiliyor. Yağlı ve karma ciltlerde maskeyi çok uzun süre bekletmediğiniz sürece bir hassasiyet sorunu olmuyor.



Maskenin etkisine bakacak olursak gözenekleri temizlemede siyah nokta bantlarından biraz daha üstün performansa sahip. Ancak genişlemiş gözenekleri sıkılaştırıcı etkisini biz deneyimlemedik. Ürünün esas etkilerinden biri de uygulama sonrası yüzünüzü temiz ve ferah hissetmeniz. Yağlanmayı kontrol etmesi de başarılı. En büyük eksisi ise zor soyulması. Maskeyi temizlerken oldukça zorlanabilirsiniz, biz en son temizleme jeli ile durulayarak çıkardık. Ancak özellikle T bölgesi gibi gözeneklerin yoğun olduğu kısımlarda tek hamlede çıkarmayı başarırsanız gözeneklerinizi temizlediğini fark edebiliyorsunuz.

Kısacası ürünün genel performansından memnun kaldık. Karma ve yağlı ciltler için haftada bir maksimum iki kere kullanım yeterli. Kuru ve hassas ciltlere ise önerebileceğimiz bir ürün değil. Eğer cildinizin kuru olmasına rağmen genişlemiş gözenekleriniz varsa nemlendirici etkili bir kil maskesi cildiniz için yeterli olacaktır. Ürünün güncel fiyatı 25 TL.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts