23 Mart 2017 Perşembe

TREND ALARMI-YAMALI KOTLAR!


Yeniden merhaba! Bugünkü yazımızda sizlere 2017’ nin yeni trendlerinden yamalı kotlardan bahsedeceğiz, hep birlikte göz atalım!

 


Öncelikle bu trend ünlülerin ve modellerin de sıklıkla kullanmasıyla bu sezona baştan damga vurdu diyebiliriz. Sadece pantolonlarda değil etek, elbise ve kot ceketlerde de sıklıkla yama detayları mevcut. İster renkli ister kot kumaşından yamaları tercih edebilirsiniz.

 


Yama detaylar özellikle yırtık paçalarla birleşince bu sezonun en gözde görüntüsü ortaya çıkıyor diyebiliriz. Bu trend özellikle mom jeans yani yüksek belli kotlar ve boyfriend jeans yani hafif salaş kot pantolonlarla harika duruyor.

 


Yamalı kotları giyerken kombininizdeki diğer parçaları olabildiğince sade tutmaya özen gösterin. Aksi takdirde ortaya çok karışık bir görüntü çıkabilir. Anahtar parçanız yamalı kot parçanızsa diğer kıyafetlerinizin detaylı olması kombininizin fazla hareketli görünmesine yol açacaktır.



Bizim yamalı jeanleri kombinlerken en çok tercih ettiğimiz parçalar basic tshirt ve gömlekler ile spor ayakkabılar. Bu hareketli kot trendi özellikle günlük kullanımda oldukça hoş duruyor. Ayrıca deri veya bomber ceketlerle kullanarak da hoş bir kombin oluşturabilirsiniz.



Peki bu pantolonları kimler giymeli veya giymemeli? Öncelikle her zamanki gibi dikkati kusurlu bölgenizden uzaklaştırmak için detayları bu bölgelerde kullanmamanız gerekir. Bacaklarınız veya baseniniz kalınsa veya üst bedeninize göre bacaklarınız daha kısaysa yamalı kotları pantolonlarda tercih etmemelisiniz. Onun yerine yamalı kot gömlek, ceket gibi üst yarınızı vurgulayacak şekilde kullanabilirsiniz. Aynı şekilde omuzlarınız darsa ceketlerde yama kullanarak dikkati buraya çekebilirsiniz ve omuzlarınızı geniş gösterebilirsiniz. Omuzlarınız genişse aksine yamalı ceketleri kullanmamalısınız.


Umarız yazımızı faydalı bulmuşsunuzdur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts