20 Mart 2017 Pazartesi

YENİ TREND ALARMI-KISA TOPUKLAR!


Merhabalar! Bugün sizlerle bu sezonun en gözde trendlerinden birini paylaşacağız. Ayakkabılarda canımızı acıtsa da şık görüntünün bir parçası olan yüksek topukların yerini kısa topuklar alıyor! Hem de bütün ayakkabı modellerinde!

 


Kısa topuklar hatta neredeyse düğme topuklar bu sezon hem gündüz hem gece sık sık karşılaştığımız bir model olacak. Topuklar kalın da olsa ince de olsa boylarının kısalacağı kesin. Açık ayakkabılarda da stilettolarda da loaferlarda da bootilerde hatta çizmelerde de göreceğimiz bu trend hem rahat hem de oldukça güzel.




Peki bu kısa topukları nasıl giyebilir, nelerle kombinleyebiliriz? Bizim favori görünümümüz bilekte biten boru paça pantolonlar ve midi boy çan etekler. Özellikle kabarık eteklerle mini topuklar oldukça romantik bir hava verİyor. Klasik dar kesim kalem eteklerle kullanılınca ise bacak boyunuzu biraz kısacağından biz daha çok yüksek belli, A kesim etekleri öneriyoruz. 



Yine bilek hizasında hem kumaş pantolonlarla hem dar jeanlerle yakışıyor. Bizim favori günlük tercihimiz ise mom jeans de denilen yüksek belle jeanler veya boyfriend jean pantolonlarla salaş kazaklar ve omza takılan küçük kutu çantalarla kullanmak. Oldukça farklı bir tarz elde edeceğiniz kesin. Eğer romantik havanızı biraz daha belirtmek isterseniz bu kombinize çantanıza veya boynunuza, saçınıza ekleyeceğiniz küçük bir eşarp da harika duracaktır.



Peki bu trend kimler için uygun değil? Öncelikle bacak boyunuz kısaysa ve ayak bilekleriniz kalınsa bu kısa topuklar sizi hem yere daha yakın gösterir hem de ayak bileklerinizin olduğundan da kalın durmasına yol açar. Bu nedenle boyunuzu kesmemesi açısından bu modeli tercih etmemenizi öneririz.




Bizim çok severek kullanacağımız bu trendle ilgili görüşlerimiz bunlardı, umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts