9 Mart 2017 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-LOREAL INFAILLIBLE TOTAL COVER FULL COVERAGE LONGWEAR CONCEALER PALETTE


Herkese merhabalar! Bugünkü yazımızda size ülkemize yeni gelen Loreal kapatıcı paleti hakkında bir inceleme yazısı yazdık! Hep birlikte göz atalım!



Öncelikle üründe toplam 5 farklı renk var. Her biri farklı amaç için kullanılan temel renkler diyebiliriz. Klasik bir renk düzenleyici palet. Ancak diğer paletlerden farkı yapılarının çok kremsi ve aynı zamanda çok da pigmentli olması. Fırçayla, süngerle ve parmakla da uygulamaya müsait. Özellikle parmak ısısı ile çok kolay dağıtılabiliyor.



Yeşil rengi bu zamana kadar gördüğümüz en iyi kızarıklık örtme performansına sahip. Yoğun bir yapısı var ancak kolay dağılıyor ve yüzünüzde bariz bir yeşil ton olarak durmuyor. Yüzünüzde kırmızılık olan bölgeye sürüp dağıttığınızda cilt ısınızla daha da kolay dağılıyor ve üzerine fondöten sürünce neredeyse hiç kırmızılık belli olmuyor.

Mor olanı soluk ten rengi olan bölgeleri canlı göstermek için kullanılan bir renk. Genel olarak bizim palette en az kullandığımız renk ancak özellikle yanak bölgesinde fondöten altına baz olarak bile sürebilirsiniz. Fondöteni daha canlı ve parlak gösteren bir ton.

En ortadaki şeftali tonu koyu göz altlarını kapatmada çok başarılı. Renk olarak morlukları gayet güzel nörtlüyor ancak hafif bir çizgilere dolma sorunu var. Yine de transparan pudrayla sabitlenince problem olmuyor.

Baştaki sarı renk aslında normal kapatıcının üzerine kullanılabilir veya morlukları kapatabilir. Bizim normal kapatıcı olarak yüzümüzde kusurlu bölgelerde kullandığımız bir renk diyebiliriz. Fondötenin altına sürülünce fondötenin rengini daha parlak gösteren bir renk.

İkinci sıradaki bej rengi normal kapatıcı olarak kullanılabilir veya sarı renkle birlikte kullanılabilir. Özellikle sıcak alt tonlu ciltlerde ve buğday tende direkt kapatıcı olarak kullanılabilir.



Özetle biz bu paleti diğer kapatıcı paletlerine göre oldukça beğendik. Yapısı ve sürümü çok rahat, Kapatıcılığı ve örtücülüğü gerçekten başarılı. Fondötenin altında birikme veya dağılma yapmıyor. Fondötenin rengini de daha belirgin gösteriyor. Kalıcılığı da gayet iyi, gün içerisinde fondöteniniz dağılmazsa eğer kapatıcıyı yenilemenize gerek kalmıyor. Sadece kremsi olduğu için biraz göz altında ve kenarlardaki mimik çizgilerine dolabiliyor ancak pudrayla çok güzel sabitlendiği için gün makyajınızı çok güzel tamamlamış oluyor. Bizim favori kapatıcı paletimiz diyebiliriz. Güncel fiyatı 69 TL.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts