15 Eylül 2016 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-MISSHA PERFECT COVER BB CREAM


Yeniden merhabalar! Bugün sizler için çok sevdiğimiz bir ürün hakkında yazı hazırladık. Uzun zamandır kullandığımız ve bitince yenisini aldığımız Missha Perfect Cover BB Cream’ i inceledik.



BB kremler özellikle yazın hafif yapılarıyla bizim favorimiz. Missha’ nın bu BB kremi de geçtiğimiz sene keşfettiğimiz bir ürün oldu. Bizdeki numarası 21.



Bu BB kremin en belirgin özelliği bizim için renk tonu oldu. Soğuk, griye bakan bir renk tonu olan 21 numarası, bronzer ve allık uygulamalarına inanılmaz güzel bir zemin hazırlıyor. Tonu sanki cildinizin kendi rengiyle bütünleşiyor ve böylece aydınlık bir baz oluşturuyor.



Kapatıcılığı fondöten kadar olmasa da tipik BB krem yapısına göre orta derecede. Ancak kapatmaktan ziyade renk eşitleme işlevi var ve bunu da gayet güzel başardığını söyleyebiliriz. Yapısı oldukça ıslak, kuru ciltler için ideal ancak karma ve yağlı ciltler de rahatlıkla transparan bir pudra yardımı ile uygulayabilir. Bizde sivilce veya alerjik reaksiyona neden olmadı.



Değinmek istediğimiz diğer bir nokta kalıcılığı. Kullandığımız diğer BB kremlere oranla kalıcılığı ve gün boyu dağılmadan durabilmesi bizim için bir artı oldu. Bizim kullandığımız ayrıca SPF 42 içeriyor. Güneş koruması içermeyen formları da var.

Kısacası bu BB krem şu an için en sevdiğimiz BB kremlere arasında yerini aldı. Güncel fiyatı 70 TL.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts