22 Eylül 2016 Perşembe

KARMA VE YAĞLI CİLTLER İÇİN 5 FONDOTEN ÖNERİSİ


Yeniden merhabalar! Önceki yazımızda kuru ciltler için beş fondötenden bahsettik. Bu yazımızda da karma ve yağlı ciltlere uygun olan beş ürün seçtik. Sırayla inceleyelim.

1)ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR FOUNDATION: Yağlı ve karma ciltler için adeta bir klasik olan bu fondöten cildi matlaştırmada, parlaklığı önlemede ve uzun süre dayanıklılıkta bizim gözümüzde bir numara. Kompakt formundan sonra yeni çıkan Nude serisi de oldukça başarılı. Eğer pahalı ama uzun süre kullanılacak ve gerçekten kapatıcı bir ürün arıyorsanız bizim birinci tercihimiz olan Double Wear a göz atmanızı tavsiye ederiz.



2)LOREAL TRUE MATCH FONDÖTEN: Aslında kuru ciltlerin de kullanabileceği bu fondöten karma ve yağlı ciltlerin istediği matlaştırmayı sağlaması açısından bizim önerebileceklerimizden. Kapatıcılığı ve kalıcılığı orta, parlamayı önlemesi açısından da pudrasız haliyle de oldukça başarılı.



3)DEBORAH MİLANO COMFORT MAT FONDÖTEN: Mat bitiş açısından en az Double Wear kadar başarılı, kapatıcılığı orta ve kalıcılığı 4 saate kadar sürüyor. Bu fondöten renk skalası açısından sarı alt tonlular ve buğday rengine daha uygun. En açık rengi standart fondötenlere göre daha koyu diyebiliriz.



4)DIOR DIORSKIN STAR FOUNDATION: Dior un bu fondöteni Double Wear a oranla çok daha hafif bir yapıya sahip. Ayrıca mat bitiş sağlarken çok güzel bir aydınlık görüntüsü veriyor. Kalıcılığı da gayet iyi ve renk skalası oldukça başarılı.



5)CHANEL OERFECTION LUMIERE VELVET FOUNDATION: Karmadan da ziyade yağlı ciltlere uygun ve bitişi çok güzel olan, fotoğraflarda da çok başarılı duran bir fondöten. Kapatıcılığı orta, dayanıklılığı ise gayet iyi. Duruşu çok doğal ve dağıtması kolay, kendinden pudralaşan bir formülasyonu var. Özel akşamlarda kullanmak için ideal diyebileceğimiz ürünlerden.




 Karma ve yağlı cilt yapısına sahip olanlar için bizim verebileceğimiz ve kullanmaktan memnun olduğumuz ürünler bu şekilde. Umarız yazımızı faydalı bulmuşsunuzdur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts