11 Nisan 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME-ESTEE LAUDER ENLIGHTEN DARK SPOT CORRECTING NIGHT SERUM

Yeniden merhabalar! Bu yazımızda size uzun zamandır denediğimiz bir üründen bahsetmek istiyoruz. Bahsedeceğimiz ürün Estee Lauder’ dan Enlighten serisinin gece serumu.



Genel olarak Estee Lauder’ ın cilt bakım ürünlerini beğeniyoruz. Makyaj ürünlerinde ise ten ürünlerini başarılı buluyoruz. Ancak özellikle başarılı serileri antiaging yani yaşlanma karşıtı olan serileri diyebiliriz. Bu ürün yaşlanma karşıtı bir seriye ait, her yaş ve cilt tipine uygun ve ciltteki renk ve doku eşitsizliklerini onarıp eşit bir görünüm vermeyi vadediyor.
Bu ürün aynı serinin ürünleriyle kullanılınca daha etkili oluyor ama serinin etkisini en çok gösteren ürünü bizim görüşümüze göre bu oldu. Uzun süreli kullanımda kızarıklıklara karşı azaltıcı yöndeki etkilerini biz gözlemledik. Ayrıca bir gece serumu olarak nemlendirmesi de gayet iyi.
Bıraktığı his de gayet güzel. Tek başına kullanımında dahi kızarıklıkların ve güneş lekelerinin görünümünü hafifletiyor. Çok şiddetli kızarıklıkları ise en azından makyajla kamufle edilebilecek seviyeye indirebiliyor. Ancak koyu renkli ve kahverengi lekelere karşı etkisi daha minimal düzeyde diyebiliriz.

Ürün etkisini bizde tam olarak 2. haftadan sonra göstermeye başladı. Cilt tipine göre etki etmesi daha erken olabilir veya lekenin şiddetine ve yoğunluğuna göre gecikebilir. Kendi serisinin nemlendiricisiyle olduğu gibi başka bir nemlendiriciniz varsa onunla da kullanabilirsiniz.
Genel olarak bizim memnun kaldığımız bir ürün oldu diyebiliriz. Güncel fiyatı 30 ml için 275; 50 ml için 415 TL.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts