9 Nisan 2016 Cumartesi

ÜRÜN İNCELEME-ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR FONDÖTEN

Yeniden merhabalar! Bugün yine sizler için bir inceleme yazısı hazırladık. Aslında uzun zamandır piyasada olan bir üründen bahsedeceğiz sizlere. Estee Lauder ın yağlı ciltler için ideal rahatlığı sağlayacak, üstün performanslı Double Wear fondöteni artık kompakt yapıda. Şişedeki formu da hala satışta, dilediğiniz tercihi yapabiliyorsunuz. Biz uzun zamandır kullandığımız bu fondötenin bir de yeni formunu denemek istedik ve oldukça memnun kaldık.




Aslında kompakt yapısı daha hijyenik olması için tasarlanmış yani kıvamı katı bir form değil ve kullanımı da oldukça kolay. Yağlı ciltlerin favori fondötenlerinden bu fondöten fiyatına karşılık gerçekten üstün bir performans sergiliyor ve uzun saatler kalıcı. Üstelik kapatıcılığı çok yüksek olduğundan çok az bir miktar yetiyor ve gramajı da fazla, bu sayede uzun süre kullanılabiliyor.

Normal sıvı fondötenden daha katıya sahip ve mat, hatta süetimsi bir bitişe sahip bu fondöten aslında kuru ciltlere uygun değil, yağlı ciltlerde bile iyi bir nemlendirme yapılmazsa pul pul görünebilir. Ancak iyi nemlendirilmiş bir ciltte kusurları çok iyi kapatması, yağlanmayı uzun süre kontrol altına alabilmesi ve dayanıklılığı gayet başarılı.

Yağlı ciltler için günlük kullanımda gayet yeterli ancak özel geceler için aydınlık veren ışıltılı bir bazla karıştırılarak hem yapısı yumuşatılabilir, hem de daha aydınlık bir görünüm yakalanabilir. Nemlendirici ya da bu tarz bir bazla karıştırıldığında kuru ciltler için de uygun olabilir. Bizim favormiz olan gece kullanım şekli bir pompa Loreal Lumi Magique baz ile karıştırmak. MAC strobe cream de aynı ışıltılı etkiyi veriyor çünkü fondötenin kendisi aydınlık bir renk sağlasa da oldukça mat bitişli.

Eğer normal/karma bir cildiniz varsa ya da sadece t bölgesinin parlamasını engellemek istiyorsanız kuru olan yanak bölgelerine nemli bir süngerle uygulamak fondötenin yoğun matlığını kıracaktır. Aşırı yağlanma probleminiz yoksa pudrasız kullanım bile yeterli gelebilir.

İşte bizim bu sevilen ürün için yorumlarımız. Güncel fiyatı şişe formunda 157, kompakt formunda 183 TL. Ancak uzun süreli kullanımı fiyatını oldukça karşılıyor.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek  üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts