29 Nisan 2016 Cuma

30.04.2016-UYGUN FİYATLI KAŞ SABİTLEYİCİLER

Yeniden merhabalar! Bugün sizler için uygun fiyatlı kaş sabitleyicilerinden bahsetmek istedik. Kaşlarımızın da gün içinden tıpkı kirpiklerimiz gibi maskarayla sabitlenmesi hem dağılmalarını önlüyor hem de bakışlarımızı daha canlı hala getiriyor.

Uygun fiyatlı ürünler piyasaya çıkmadan önce biz Benefit markasının Gimme Brow adlı kaş sabitleyicisini kullanıyorduk ve oldukça memnunduk. Ancak uygun fiyatlı bir çok ürün piyasaya çıkınca onları da denemek istedik.

Bizim denediğimiz bazı ürünler şu şekilde:

Essence Make Me Brow: 01 Blondy Brows ve 02 Browny Brows renklerinden oluşuyor. 01 numaranın rengi açık ve buğday tene çok güzel uyum sağlıyor, küllü, grimsi kahve yapısı ile rengini en çok beğendiğimiz renk tonu oldu. 02 numarası ise daha kısıtlı bir renk, esmerlere ve ren rengi açık olup da kaş rengi çok koyu olanlara daha yakışacaktır. Sabitleme performansı iyi, birikme yapmıyor ve doğal bir bitiş veriyor. Fırçanın boyutu da kaşları ince olanlara da uyum sağlayacak şekilde küçük. Sürer sürmez çabuk kuruyor ve topaklanma yapmıyor. Bizim severek kullandığımız bir ürün oldu. Güncel fiyatı 9.25 TL.


Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel: Başta tek renk olan ürüne yeni bir açık renk daha eklendi. 10 ve 20 şeklinde iki çeşidi var. Bizim favori ürünlerimizden, yağısı biraz daha likit ve kuruması çok çabuk olmuyor ama renk olarak hemen hemen her kaş rengine yakışıyor, çok güzel bütünleşiyor ve kaşlarınızı doldurma performansı da harika, sanki doğal kıl yapısı kadar hoş bir görünüm çıkarıyor. Tek beğenmediğimiz yanı fırçasının normalden büyük olması, bu da özellikle ince kaş yapısına sahip kişler için uygulamada biraz zorluk çıkarabilir, onun dışında çok sevdiğimiz bir ürün oldu. Sabitleme performansı da çok başarılı, rengi hafif kızıl alt tonu olan çikolata rengine yakın bir ton. Güncel fiyatı 14 TL.




Rimmel London Brow This Way:  Blonde, Medium Brown ve Dark Brown adında üç tondan oluşuyor. Yapısı likit hatta biraz fazla ıslak, fırçası çok uzun olmasa da kalın yapısı nedeniyle fazla ürün alıyor, sabitlenmesi bu nedenle çok çabuk değil ama güzel ve kaşları neredeyse hiç sertleştirmeden, hafif yapılı bir pudra gibi bir doku veriyor. Özellikle çok açık kaş renginiz varsa piyasadaki en  açık tonlardan biri Blonde rengi diyebiliriz. Medium Brown hafif kızıllık barındırıyor, Dark Brown ise tam bir koyu çikolata rengi. Güncel fiyatı 13 TL.



Pastel Kaş Maskarası:  Blonde 21, Light Brown 22 ve Dark Brown 23 renklerinden oluşuyor. Fırçasının biçimi ve büyüklüğü ideal, kalıcılığı çok iyi ve boşluk doldurma performansı da ortanın üzerinde. Renk tonları biraz Rimmel London kaş maskarasının renklerine benzese de en açık rengi bile biraz daha koyu ve küllü ton içeriyor. Kaşları sertleştirmiyor ve kolay temizleniyor, bu nedenle sevdiğimiz ürünler arasına girdi. Güncel fiyatı 12.91 TL




İşte bizim denediğimiz ve performanslarından çok memnun kaldığımız uygun fiyatlı ürünler bunlar. Uzun zamandır highend yani daha yüksek fiyata sahip ürünleri tercih etmemize gerek bırakmayan bu ürünleri severek kullanıyoruz ve öneriyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts