1 Mayıs 2016 Pazar

ÜRÜN İNCELEME-YVES SAINT LAURENT YOUTH LIBERATOR FONDOTEN

Yeniden hepinize merhabalar! Yine bir ürün incelemesi ile karşınızdayız. Bugün bahsedeceğimiz ise uzun zamandır kullandığımız bir ten ürünü olan YSL nin Youth Liberator adlı fondöteni.

Bu fondöten hem bakım yapmayı hem de ten ürünü olarak işlev görmeyi vaat ediyor. Bu ikisini de gerçekten başardığını söyleyebiliriz. Antiaging etkisi var ancak bunu genç ciltte belirgin ve özel bir fark olarak görmüyorsunuz. Fakat serum gibi bir yapısı olduğu daha sürerken belli oluyor çünkü normal krem yapıdaki fondötenlerden çok daha farklı, hem akıcıya dönük hem de kapatıcılığı buna rağmen orta ve yüksek olan ve altına nemlendirici sürmemiş olsanız bile cildinize bakım yapabilen bir fondöten bu.
Kokusu en çok hoşumuza giden özelliklerinden biri oldu, pudramsı hafif bir kokusu var. Cildinizde gerçekten sürünce çok yumuşak bir his bırakıyor. Asla yağlı durmuyor ama yağlı cildi olanlar için sabitlemesi biraz daha zor olabilir, pudra ile sabitlemek isteyebilirler.

Ürün kadife gibi kayıyor adeta ve aydınlatıcı kullanımına gerek kalmadan cildinize parlaklık katıyor. Bu incecik yapısından beklenmeyen bir kapatıcılığı da var diyebiliriz, renk eşitsizliklerini güzel nötrlüyor. Yazın tercih edilmeyen ağır fondötenlerden de değil, cc veya bb kremden daha fazla bir ağırlık yaratmıyor yüzünüzde, bu nedenle bahar aylarında da kullanılabilir.

Kalıcılık olarak ise ise 4-5 saate kadar dağılmadan kalabiliyor.  Yağlı ciltler altına bir baz veya pudra ile kullanabilir, onun dışında tek başına bile tüm cilt tiplerine uyuyor.
Ürünün güncel fiyatı 30 ml için 250 TL.


Bizim bu ürün hakkındaki düşüncelerimiz bu şekildeydi. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts