4 Mayıs 2016 Çarşamba

ÜRÜN İNCELEME-LANCOME UV EXPERT XL-SHİELD HEALTHY ROSY BEAUTY BASE

Herkese yeniden merhaba! Bugün sizlere son zamanlarda severek kullandığımız ve aslında geçen yazdan beri mevcut olan bir üründen bahsetmek istedik. 

Bugünsizlere Lancome UV Expert XL Shield Healthy Rosy Beauty Base dan bahsedeceğiz. Eğer bizi Instagram sayfamızdan da takip ediyorsanız bu ürünü fotoğraflarımızda da kullandığımızı görmüşsünüzdür.

Havaların ısınması ve güneşin çıkmasıyla birlikte çoğu kişi SPF içeren ürünlere yöneldi ancak UV ışınları sadece yazın değil kışın da mevcut ve bu nedenle her zaman SPF içeren ürünleri sokağa çıkarken kullanmayı alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Fondoten gibi ten ürünlerinin SPF içermesi bir avantaj ancak sıcak havalarda, baharın ve yazın gelmesiyle ağır fondötenler yerini cilde hava aldıracak, hafif yapılı CC-BB kremlere ve renkli nemlendiricilere bırakıyor. İşte böyle havalarda kullanmak için biz de hafif yapılı ve güneş korumalı bir baz kullanmak istedik. Çünkü yazın makyajın kalıcılığı daha da azalıyor ve de silikon bazlar yüzünüzde ağırlık hissi yapabiliyor. Bu nedenle bu ürün bize oldukça cazip geldi.

Ürün 40 ml ve SPF 50 içeriyor. İçerisinde gül özleri var. Tek başına kullanıldığı gibi fondötenle de kullanılabiliyor. Hem ten makyajında kalıcılık hem de güneş koruması vaat ediyor. Yağsız yapısı ile özellikle sıcak ve nemli havalarda ekstra yağlanma yapmıyor.

Bu vaat ettiklerini yapmasının yanında bizim dikkatimizi çeken ve en çok sevdiğimiz özelliklerinden biri de ten makyajınıza bir aydınlık katıyor olması. Parlama yapmıyor ancak yüzünüzde pürüzsüz bir his bırakıyor ve kokusu da çok güzel. Üzerinde fondöten adeta kayıyor gibi ve ışıltı şeklinde değil, renk olarak aydınlık bir hava gerçekten katıyor. Makyajın kalıcılığını sürdürmede etkisi ise orta ve iyi arası, kuru ciltler için gayet yeterliyken, karma ve yağlı ciltler biraz yağlanma problemi yaşayabilir. Yapısı ise çok ince, adeta su gibi ve çalkalayarak kullanınca daha homojen bir görüntü oluyor. Tek sıkıntısı eğer cildinizi öncesinde nemlendirmezseniz, yapısı yağsız olduğundan kuruma ve pullanma yapabilir, bu yüzden bizim önerimiz cildinizi nemlendirdikten sonra kullanmanız.

Bizim bu ürünle ilgili gözlemlerimiz bu şekildeydi, uzun zamandır severek kullandığımız ve maalesef uygun fiyatlı muadil de gösteremediğimiz bir ürün oldu. Güncel fiyatı 40 ml. için 127 TL.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts