23 Mayıs 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME-CLINIQUE MOISTURE SURGE INTENSE SKIN FORTIFYING HYDRATOR

Herkese merhabalar! Yine, yeni bir ürün inceleme ile karşınızdayız. Bugün Clinique'in güçlendirici yoğun nem kremi Moisture Surge Intense skin fortifying hydrator'ı size tanıtacağız. 


Zengin ve yağ içermeyen jel-krem cilde 24 saat boyunca nem takviyesi yapıyor. 
Anında cilde ihtiyacı olan nemi kazandırıyor. Ayrıca zamanla cildin nem bariyerini onarmaya yardımcı oluyor. Bu yüzden eğer
kuru bir cilde sahip iseniz bu ürün tam size göre ayrıca karma bir cilde sahip iseniz de özellikle kış aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz, cildinizi tam anlamıyla neme doyurabilecek bir ürün. Bunun yanı sıra aktif aloe vera suyu içermekte, bu sayede yağlı cilt tipleri de rahatlıkla kullanabilir.


             Bu ürününü kullandığınızda T bölgenizde parlama olmadığını , cildi anında neme doyurduğunu, cildinizin yumuşacık olduğunu, onarım etkisi de olduğundan eğer cildinizde aşırı kuruluktan kaynaklanan kabuklanma ya da pullanma diye adlandırdığımız cilt sorunlarınız varsa bunların da kısa sürede azaldığını hatta yok olduğunu ve makyajdan önce sürdüğünüzde makyajınızın daha da güzel göründüğünü kendiniz de fark ediyorsunuz. Fakat her ne olursa bizim size tavsiyemiz makyajın daha pürüzsüz ve daha hoş gözükmesi için kullandığımız nemlendiricileri makyajdan 20-30 dk önce cilde uygulamak, böylece cildiniz nemi tamamen tutacaktır.


            İşte bizim ürün hakkındaki yorumlarımız. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts