14 Mayıs 2016 Cumartesi

2016 İLKBAHAR YAZ MAKYAJ TRENDLERİ



Yeniden merhabalar! Bugün size yaza girmeden çok sık göreceğimiz yeni makyaj trendlerinden bahsetmek istiyoruz!

1.    PASTEL TONLARDA FARLAR: 2016’ da bol bol uçuk pembe, sarı, yeşil ve eflatun tonlarında farlar, hatta neredeyse solgun denilecek kadar açık renk farlar tekrar moda oluyor. Bu pastel tonları tek başına bir maskarayla daha yoğun uygulayabileceğiniz gibi tek kat veya hafif bir uygulamayla eyeliner ile tamamlayıp geceye taşıyabilirsiniz.






2.     MAVİ FAR: Pastel tonların içinde mavi de var elbette ancak mavi fara ayrı yer açmak gerek çünkü bu sene neredeyse mavinin her tonunu gözlerde görebileceğiz. Mavi farlar yine aynı renk maskaralarla son derece etkileyici görünüme imza atabilirken dumanlı göz makyajına da çok yakışıyor. Bizim önerimiz ise eflatun alt tonlulardan ziyade daha canlı mavileri tercih etmeniz, mavi tonlarıyla kombinlenmiş far-eyeliner-maskara üçlüsü bu sene çok sık karşımıza çıkacak!










3.     ÇİKOLATA KAHVESİ DUDAKLAR: Evet yanlış duymadınız. Her ne kadar koyu renk rujları kışa yakıştırsak da bu sene kahve alt tonlu rujlar ve kahve –bordo karışımı rujlar çok moda. 90’ lı yıllarda popüler olan bu kahverengi rujları bu sene yazın mattan ziyade parlak yapıda göreceğiz. Aynı renk bir glossla gündüz makyajında bile kullanılabiliyor.







4.     BELİRGİN KİRPİKLER: Hep farlardan bahsetsek de bu sene kirpikler yaza damga vuracak! Kirpikler adeta eyeliner ve farlardan rol çalacak. Takma kirpik gibi görünen kirpikler bu sen göz makyajında çok ön plana çıkıyor. Uzun ve gür kirpikleriniz yoksa gündüz maskaralardan gece ise takma kirpiklerden yararlanabilirsiniz.








5.      SAFRAN SARISI VE TONLARI: Ve bu sene yine sık göreceğimiz, yaza son derece yakışan canlı bir renk daha popüler oluyor. Safran sarsı ve sarı-turuncu-altın sarısına kadar uzanan tonları hem sıcak hem de etkileyici, özellikle far ve aydınlatıcılarda çok tercih ediliyor ancak özellikle kırmızılık barındıran tonlar bronz tende dudaklarda şahane duruyor!












İşte bu sene yazın göreceğimiz makyaj trendleri bunlar! Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts