14 Mayıs 2016 Cumartesi

ÜRÜN İNCELEME-REVLON ULTİMATE ALL IN ONE MASKARA

Herkese yeniden merhabalar! Bugünkü yazımızda size Revlon un yeni çıkardığı maskaralardan Ultimate All in One maskaradan bahsedeceğiz.


Yakın zamanda ülkemizde de satışa çıkan bu maskara aslında bir seri olarak çıktı. Seride uzatan, volüm veren ve hem uzunluk hem volüm veren çeşitlerle dramatik etki yaratan toplam 5 adet maskara var. Biz üçü bir arada olan yani hem uzatan, hem kıvıran hem de volüm vermeyi vadeden kırmızı kapaklı bu maskarayı tercih ettik.


Çoğunlukla kirpiklerinde birden fazla özelliği aynı anda isteyen kişiler bu maskarayı tercih ettiklerinden serinin en çok satan maskarası da bu oldu.

Öncelikle plastik ve küçük bir fırçaya sahip, ortası kalın kenarları ince; oval gibi küçük bir fırçası var. Kaş maskarasından biraz daha uzun diyebiliriz.


Maskaranın siyahlığı çok dramatik değil yani günlük kullanıma uygun bir siyah. Başta çok ıslak bir yapısı olan maskara zamanla daha tok bir kıvam alıyor. Maalesef bu dönüşümü Maybelline Push Up Drama maskarada görememiştik. Ancak bu maskara zamanla biraz daha koyu bir kıvama ulaşıyor.


Kirpiklerde 3 etkiyi de yani uzatma, kıvırma, kalınlaştırma etkilerini vaat etse de bunlar için çok çok başarılı denilemez. Kirpikleri uzatma etkisi ortadan biraz daha iyi, verdiği dolgunluk için de orta diyebiliriz. Ancak kirpikleri tek tek ayırma performansı maalesef yok, fırçanın çıkıntıları tarak işlevi göremeyecek kadar küçük. Erken dönemde maskaranın yapısı henüz daha ıslakken bu özelliği kirpiklerin birbirine yapışmasına neden olabiliyor. Ancak zamanla koyulaşınca bu durum biraz azalıyor.


Bizim bu maskara konusundaki düşüncelerimiz orta karar olduğu yönünde. Serinin diğer maskaralarını incelemedik ancak bunu tekrar almayı da çok tercih etmeyebiliriz. Yine de kirpikleriniz sık ve kalın yapılıysa sevilebilecek bir maskara olabilir. En büyük artısı akma yapmaması ve ıslakken bile sürdükten sonra çabuk kuruması. Onun dışında çok ekstra özellikleri olduğunu söyleyemeyiz.





Bizim bu ürün hakkındaki görüşlerimiz bu şekildeydi. Umarız yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts