26 Aralık 2015 Cumartesi

Yeni Yıl İçin Hediye Önerileri

26.12.2015-YILBAŞI HEDİYE ÖNERİLERİ

Yeni yıla çok az bir zaman kala sizler için kendi alışveriş yaptığımız ve sizin de güzel hediye seçenekleri bulabileceğinizi düşündüğümüz başlıca mağazaları ve oralardan bizim favorimiz olanları yazmaya çalıştık. Keyifli okumalar!

Karınca Design:Ürünleri her zaman çok sevilen Karınca Design da birbirinden değişik hediye alternatifleri, telefonlar, aynalar, kupalar, kalemler ve manikür seti gibi minik oyuncaklara benzeyen tasarımlar bulabilirsiniz. Biz kendimizi burada frenleyemiyoruz ama internet sitesinde 25 TL’ye 50 TL’ ye kadar hediyeler bütçelere göre sınıflandırılmış. Bir göz atmayı deneyebilirsiniz.


Paşabahçe: Kupalar ve küçük dekoratif ürünler her zaman yılbaşında ilk seçilen ürünlerden. Paşabahçe'de hem güzel hem de orijinal birden fazla dekoratif obje bulabilirsiniz. Bu sene bizim favorilerimiz; https://www.pasabahcemagazalari.com/yasam/ev-aksesuarlari/diger-ev-aksesuarlari/piramid-teraryum/u-1011230-61-4422 Pyramid teraryum, https://www.pasabahcemagazalari.com/yasam/ev-aksesuarlari/diger-ev-aksesuarlari/dunya-agaci-metal-duvar-susu/u-1009823-61-5098 metal ve bakır tonları içeren bu dünya ağacı, https://www.pasabahcemagazalari.com/yasam/ev-aksesuarlari/diger-ev-aksesuarlari/serce-aski/u-59405-61-1720 serçeden çok sevimli ve isterseniz iki üç adet alarak sete tamamlayacağınız bu askılık ve https://www.pasabahcemagazalari.com/yasam/ev-aksesuarlari/diger-ev-aksesuarlari/galata-ayna/u-1006950-61-3683 arka planda Galata Kulesinin olduğu bu ayna oldu. Bu arada hediye olarak biz kendimize kupalardan çoktan aldık bile. J


Luzdemia : Kendi tasarımınızı kendiniz yapabilir, ister anahtarlık, ister kolye veya bileklik tasarlayabilirsiniz. Hediye edeceğiniz kişinin de zevkine göre ve onu yansıttığını düşündüğünüz objeleri de içine ekleyebilirsiniz.http://luzdemia.com/ sitesinden ürünleri inceleyebilirsiniz.

Bilstoreİster giyim ister aksesuar bulabileceğiniz Bilstore'da ayrıca kozmetik ürünleri de yer alıyor. Anatomicals el kremi, Rich&Vibrant defterler ve Hurraw lipbalmlar en sevdiklerimizdenJ

Bolita:Takıları ve tasarımları çok güzel olan bir yer daha. Takıya düşkün yakınlarınıza yarı değerli taşlardan çok güzel ürünler beğenebilirsiniz. Hem zarif hem de gösterişli takılar arasında erkeklere de uygun alternatifler var.Beşiktaş Çarşısında Saliha Hanım tarafından işletiliyor.








 Panter Kırtasiye: Yine kırtasiye alışverişini sevenler için inanılmaz yaratıcı ürünler bulabileceğiniz bir mekan. İstiklal Caddesinin en eski dükkanlarından biri, odakulenin tam karşısında. Ayrıca dolmakalemlerini de incelemenizi öneririz, iş arkadaşlarınıza özel hediyeler bulabilirsiniz.




Paris Texas: Şehrin merkezinde, Galatada yer alan butikte hem vintage hem de bohem kıyafetler bulabilirsiniz.

Tantitoni: Mutfağınız için ağırlıklı pembe ve pastel tonlarda malzemeler bulabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza da termoslar seçebilirsiniz.Biz bu http://www.tantitoni.com.tr/desenli-pipetli-silindir-bardak-450ml pipetli bardağa ve http://www.tantitoni.com.tr/puantiyeli-kahverengi-paslanmaz-celik-termos-360ml bu puantiyeli geyikli termosa bayıldık.

Karaca: Bu sene UNICEF ile işbirliği yapan Karaca ünlülerin tasarladığı kahve fincanları serisini çıkarmıştı.http://www.krcshop.com/urun/karaca-unicef-ajda-pekkan-2-kisilik-kahve-fincan-seti Ajda Pekkan’ ın tasarladığı bu ikili takımı hala online sitesinde satışta. Ayrıca bu mavi renk http://www.krcshop.com/urun/apricot-luster-collection-mavi-kahve-fincan-takimi bu altılı kahve fincan takımını da çok beğendik.

Sephora: Sephora'da bu sene kozmetik markalarının en çok talep gören ürünlerinin küçük boyları yapılmış. Fiyatlar 30-60 TL arası olan seyahat boy Benefit Poretint, Make Up For Ever bazları, yine Benefit’ in Roller Lash ve They’ re Real maskaralarını denemek isteyen arkadaşlarınıza alabilirisiniz. Ayrıca Sephoranın bu sene kar taneleri olan mavi duş jellerinin kokusu da harika.

Oysho: Bu sene çorapların en güzel olduğu mağaza kesinlikle Oysho. Yumuşak, geyikli, üzerinde küçük çanları olan bir sürü çeşidi var. Ayrıca makyaj çantaları da çok sevimli. Küçük ve uygun fiyatlı hediyeler seçilebilir. Çorapların fiyatı yaklaşık 20-35 TL arası değişiyor.



Atelier Rebul: Yaseminli çubuklu oda kokusunun favorimiz olduğunu Instagramda yazmıştık. Ama eğer alternatif bir parfüm arayışındaysanız Primavera parfümünü kesinlikle deneyin. Zambak, siklamen, portakal ve mandalina üst notaları, gül, şakayık, portakal çiçeği ve ylang ylang orta notaları ve alt notalarda da tatlı amber, bal ve paçuli var. Hem kalıcı hem de çiçeksi, yoğun ama sizi baymayacak bir parfüm. 100 ml.si 150 TL.


Casette: Pop art,renkli ve eğlenceli tasarımlar seviyorsanız Casette çok hoş bir seçenek olabilir. Biz hem ayakkabılarını seviyoruz hem de bu seneki cüzdan modellerini özellikle bu http://shop.cassette.com.tr/cassette---foxie-aqua-deri-cuzdan ve ve http://shop.cassette.com.tr/la-passion-minielcantasi-lp2300213-18112-18112-18116-18131 el çantasına bayıldık.

Yargıcı: Yargıcının çoğu ürününü sevsek de bu sene kış koleksiyonundaki şapka ve bereleri birbirinden harika.
http://shop.yargici.com.tr/p/31736/38321/yun-sapka en çok da bu yün şapka ve http://shop.yargici.com.tr/p/31763/38348/ponpon-detayli-bere yün bereyi sevdik, bir çok renkle kombin edilebilecek ve sıcak tutan bere ve şapkalar mutlaka göz atılması gerekenlerden.

Kiehl’s : Ama bu sefer erkeklere özel. Her ne kadar erkeklerin çoğu detaylı cilt bakım malzemelerinden hoşlanmasa da Kiehl’ s in hassas ciltlere özel traş losyonlarını biz çok beğendik. Eşinize, erkek kardeşinize, erkek arkadaşınıza ve babanıza bu sene parfüm dışı bir kozmetik alabilirsiniz. Ayrıca klasik bir traş takımı ile hediyenizi büyütebilirsiniz


İşte bizim yeni yılda yakınlarınıza ve kendinize almanız için önerebileceklerimiz. Klasik olarak kıyafet, takı gibi hediyeleri aslında tüm mağazalardan bulabilirsiniz. Biz de size klasik seçeneklerin dışında bir şey sunmak istedik. Umarız beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts