4 Temmuz 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME-NARS DUAL INTENSITY BLUSH IN LIBERATION ALLIK

Herkese yeniden merhaba:) Bugünkü yazımızda size Nars Under Cover Dual Intensity Liberation allıktan bahsetmek istiyoruz.

Nars 2016 yazı için sınırlı üretimde Under Cover serisini çıkardı. Bu serinin Liberation ve Sexual Content isimli 2 tane dual-intensity allıkları bulunuyor. 
Liberation ışıltılı açık pembe ve karamel pembe, Sexual Content ise şeftali ve ahududu allıklardan oluşuyor. 


Biz bu allıklardan Liberation olanı denedik.Bu ürünü allıktan farklı olarak aydınlatıcı ya da far olarak ta kullanabilirsiniz. 


Ürünün pigmentasyonu yüksek ve yapıları yumuşak.Allıkları kuru ya da ıslak olarak kullanabiliyorsunuz. Eğer kuru olarak kullanırsanız saten bitişli ama doğal bir parlaklık elde ediyorsunuz. Islak kullanmak isterseniz de fırçayı nemlendirerek kullanabilirsiniz.Islak kullanımda daha parlak bir görüntü elde edebiliyorsunuz.Eğer daha fazla ışıltı istiyorsanız allıkları birbirine karıştırıp kullanabilirsiniz. 

Allıklar kullanım açısından bütün cilt tonlarına uygun bize göre. Renk tonları olarak oldukça kullanışlı. Sol tarafta açık tonlu bebek pembesi bir allık sağ tarafta ise sıcak gölgeli terracota bir allık bulunuyor. Bu renk doğal ama bir o kadar da farklı bir ton.Bu rengi açık tonlu kişiler bronzer olarak ta kullanabilirler.


Bu allıkları biz yaza çok yakıştırdık. Yapılarını ve tenimizdeki duruşlarını çok sevdik. Ürünün güncel fiyatı 135 tl. Biz Citys teki Nars mağazasından aldık. Siz Sephora mağazalarında da bulabilirsiniz.

Bizim bu ürün hakkındaki görüşlerimiz bunlar. Umarız yazımız sizin için yararlı olur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts