21 Temmuz 2016 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME- NYC BIG BOLD BRONZER

Herkese yeniden merhaba:) Önce bayram sonra tatil ve en son da ülkemizde yaşanan  üzücü olaylar nedeniyle bir süredir yazılarımıza ara vermiştik. Bugün tekrar bir ürün incelemesiyle karşınızdayız.


Newyork Color dan bizim ilk kullandığımız ürün Big Bold Bronzer oldu. Bu ürünün 2 ayrı rengi bulunuyor. Açık olan ManhaTan, koyu olan ise MetropoliTan. Biz cilt tonumuzdan iki üç ton koyu olduğu için açık rengini tercih ettik.


Bu bronzer gölgelendirme, kontür ya da allık olarak kullanılabiliyor. Hatta biz göz makyajında geçiş rengi olarak bile kullandık. 


Ürünün yapısı oldukça yumuşak ve tozutma yapmıyor. Mat bir bitişi var bu nedenle yağlı ciltler tercih edebilir. ManhaTan rengi şeftali- bronz karışımı bir renk veriyor. Allık olarak kullanıldığında çok doğal bir ton elde edebiliyorsunuz. Kontür için ise MetropoliTan rengi daha uygun olabilir. Ürünün kalıcılığı ve performansı fiyatına göre oldukça uygun. 
Ürün Watsons mağazalarında satılıyor. Güncel fiyatı yanlıs hatırlamıyorsak eğer 12-13 tl arası. Eğer uygun fiyatlı ve kullanışlı bir ürün arıyorsanız bir göz atmanızda fayda var. 

Bizim bu ürün hakkındaki görüşlerimiz bu şekilde. Umarız yazımız sizin için yararlı olmuştur. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts