3 Kasım 2016 Perşembe

TRANSPARAN TRENDİ VE GECE-GÜNDÜZ KULLANIMI USING TRANPARENT ON NIGHT-DAY


Yeniden merhabalar! Bugün sizler için transparan kullanımı hakkında bir yazı hazırladık.
Hello again! Today we made a post about transparent style on night and day both!




Transparanın sadece tül veya dantel formunu gündüz kullanacaksanız bizim önerimiz üst kombininizde bunu tercih etmeniz. Gömlek üstü transparan ceket veya atlet üstü tranparan gömlek günlük kombinler için ideal. Ofiste yüksek bel bol pantolonlar ile desenli bir transparan gömleği; içine yine kalın bir büstiyer veya straplez bir atlet ile kombinleyebilirsiniz.
If you wanna use a transparent as tulle or lace we advice to prefer this piece just only for upper part of your combination. You could wear a transparent jacket with silk shirts or narrow singlets. For your office suits, you could make a combin with high waist, plenty pants and narrow transparent blouse with thick crop top or strapless singlets too.




Özellikle dantel ve koyu renkler transparan parçalarla birleştiğinde daha feminen bir görüntü oluşturduğundan gece stiline daha çok yakışıyorlar. Bu yüzden günlük transparan parçalarınızda pudra tonları, soft renkler ve daha bol kesim parçalar çok daha şık duracaktır.
Lace based pieces and dark colors on tranparent look soft eminine for a casual style, so our advice to use transparent with nude and soft tones and oversized suits as a daily look.





Transparanı pantolon ve etek gibi parçalarda kullanmak isterseniz içinde aynı renk ve daha kısa bir parçayla tercih etmelisiniz. Örneğin dantel bir kalem eteğin içinde eteğin kendi boyundan kısa bir başka etek veya bol paça transparan pantolonunuzun içine aynı renk dar ve kısa bir şort görüntünüzü tamamlayacaktır.
For using transparent on lower part, you should same colored pieces as a liner, for example you wear a transparent penskirt with shorter one and your dramatic lace trouser with short and narrow trunks.




Gece için tranparan üstlerinizi büstiyerle tamamlamak oldukça hoş bir görüntü kazandıracaktır. Eğer dantel detaylı ve renkli bir transparan bluzunuz varsa sade bir üst; sadece tülden oluşan, tek renk bir bluz içine giyecekseniz daha detaylı bir büstiyer giyebilirsiniz. Ayrıca büstiyer-tranparan ikilisine en çok yakışan deri ceket, dar Jean, stiletto üçlüsü de harika bir transparan kombini oluşturacaktır.
For night using you create a wınder look with crop tops and transparents. If you wear a lace material or colorfull blouse as a transparent, you should choose a single model bustier. If you wanna plain transparent rather, you could a lingerie with details. We like to make combination crop top-transparent with classic leather jacket, skinny jean and stiletto trios.





Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!
Hope you enjoy our post today! See you next time!

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts