31 Ekim 2016 Pazartesi

EKİM AYI FAVORİLERİ / FAVOURITES OF OCTOBER


Herkese selam! Bu ay yeni bir yazı türüne başladık ve her ay kullandığımız, deneyimlediğimiz favorilerimizi sizlerle paylaşmaya karar verdik! Hep birlikte göz atalım!
Hello everybody! Today we wanna share our October favourites, so after this we will favourites posts monthly, let’ s do it!



1)MAC PAINTERLY PAINTPOT: Herkesin bildiği, MAC in meşhur ürünlerinden biri ve bizim de bittikçe yenilediğimiz bu ürünümüz. Bu ay fazlasıyla kullandığımız bu ürün bizce kolay kolay muadili bulunan bir ürün değil. Kapatıcı ve baz olarak çok başarılı, ayrıca tek başına maskara ile uygulanarak sade bir göz makyajı sağlıyor.
1)MAC PAINTERLY PAINTPOT: This famous makeup essential of MAC is so wonderfull for make up as corrector and primer both. You could use alone on your Daily makeup with just mascara. Actually we couldn’ t find a dupe for it and buy again after finished.



2)YVES ROCHER MICELLAR CLEANSING WATER: Yves Rocher nin bitkisel makyaj temizleyici bu ürünü hem cilde yumuşaklık veriyor hem de gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı ve bir ferahlık hissi yaratıyor. Ten makyajını çok güzel çıkarıyor, ancak suya dayanıklı göz makyajı için biraz yetersiz. Ciltte rahatsızlık yaratmamasını da sevdik.
2) YVES ROCHER MICELLAR CLEANSING WATER: This miceallar water has herbal content. Removes your skin make up easily but maybe will be not enough for waterproof eye makeyp, but it makes a soft aneding on your skin and reduces your pore a little bit, we could say.



3)KIEHL’S CLEARLY DARK CIRCLE PERFECTOR: Bu ürün hakkında daha önce de sıklıkla bahsetmiştik. Bu ay da çoğu zaman kullandığımız ve bittikçe alacağımız bir ürün. Hafif yapısı ile günlük makyajda göz altlarına ağırlık yaratmıyor.
3)KIEHL’S CLEARLY DARK CIRCLE PERFECTOR: You could read our past post about this. Love to using for daily make up. You can feel any weight on your undereyes.



4)HIMALAYA HERBALS WHITENING FACE WASH: Bu ay çok severek kullandığımız ve uygun fiyatlı bu yüz temizleme kremi, aslında köpüksü bir krem. Yapısı çok yumuşak, cildi çok güzel temizliyor ve verdiği aydınlığı gözle görebiliyorsunuz. Beyaz reçine özü içeriyor ve hafif yapışkan bir kıvam var ancak ciltten çok kolay arındırılıyor, yumuşacık bir his bırakıyor. Çok severek kullandık.
4)HIMALAYA HERBALS WHITENING FACE WASH: We used this face cleanser at this month. It based a drugstore product but still has ahigh performance to clean skin. It makes your skin feeling soft and fresh and helps to get a brightining look. It includes white resin, so has stiffness but it has been rinsed out easily.



5)CLARINS DOUX PEELING: Ayrıntılı yazısını yazdığımız bir ürün daha.* Bu ay hafatada iki kez düzenli kullanımla bitirdik, hassas ciltler için çok başarılı bir peeling.
5)CLARINS DOUX PEELING: We had published a post about it.* It ended at this month by regular applying twice a week. So succesfull peeling for sensitive skin.



Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hope you like our post! See you next time!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts