17 Ekim 2016 Pazartesi

TREND ALARMI: BIKER STİLİ! NEW TREND ALERT: BIKER STYLE!


Herkese merhabalar! Bu sezonun gözde trenlerinde biker yani motorcu stilini sizler için inceledik!
Hello everybody! Today we sharing a new trend of this season called  “biker style”!



Oldukça asi ve rocker bir görünüm çizen bu stilin anahtar parçası hiç kuşkusuz deri ceketler ve botlar. Siyah ve koyu renkler baskın olarak kullanılsa da daha canlı renkleri de bu parçalara adapte edebilirsiniz. Özellikle bilekte biten botlar skinny Jean ler ve uzun eteklerle oldukça hoş bir görüntü oluşturuyor.
This seems like a rock star style but you can adapt trend with your casual style. The chief parts on this look are leather jackets, dark colors and bots, which are matching perfect especially with skinny jeans and long dresses, skirts.



Eğer baştan aşağı asi bir görünüm size fazla geliyorsa basic tshirtler ve bol kesim gömleklerle düz bir etek ve düz bir pantolonu biker ceketlerle kullanabilirsiniz. Diğer parçalarınızı sade tutarsanız biker parçanız daha çok dikkat çekecektir. Yine bu sezon sıkça gördüğümüz bele bağlanan gömlekler de bu trendi uygularken kullanabileceğiniz bir seçenek.
If you don’t like full rebel look, you could create a combination by using basic tshirts, oversized shirts and straight cut model pants and skirts with biker jacket. So just your biker jacket stand out in relief. And you could use shirts tied to the waist fors port chic biker style.




Gümüş ve bol zincir detaylı aksesuarlar ile koyu renk ojeler de bu trendin önemli tamamlayıcılarından. Gene bu sezon sıklıkla kullanılacak olan sırt çantaları da bu görünüme en yakışan çanta modeli. Bereler ise haftasonu stilinizde biker görünümünü sağlamak için ideal parçalardan.
Dark colored nailpolishes, silver chain accesories are supplement details fort his look. And more choosen backpacks become so much with biker style. And wool barrets help to get biker look on your weekend style.




Son olarak bizim tavsiyemiz bu trendi uygularken buğulu gözler ve dağınık saçlar veya salaş at kuyruğu ile görüntünüzü tamamlamanız. Aynı şekilde koyu renk ruj-boş göz makyajı da bu trende çok yakışan bir model.
At last we advising messy hairs or ponytails as our favourite hair model to use on this look. Smokey eyes and dark lipsticks-plain eye makeup are ideal for biker trend.




Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!
Hope you like our post! See you next time!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts