6 Ekim 2016 Perşembe

TREND ALARMI: ASİMETRİK ETEKLER! NEW TREND ALARM: ASYMMETRIC SKIRT!


Herkese yeniden merhabalar! Bugün kış sezonunun belki de en sevdiğimiz trendlerinden biri olan asimetrik kesim etekler hakkında bir yazı hazırladık.
Hello everyone! Today we share new post about the favourite hit trend of season with you: skew finished skirt!




Sadece etek olarak değil, aynı zamanda elbiselerin etek kısmında da bu kesimi sıklıkla göreceğiz. Bizim tercihimiz etek kısımlarında lazer kesim veya ince dikiş kullanılması, böylece daha şık ve havalı bir görünüm kazanabilirsiniz.
Not just for skirt, you could also prefer skew ending on your long or midi dress. Our suggest to use lasered or slender sewing on skew line, so you can get cooler look.




Etek ucunun hareketli ve dikkat çekici olması nedeniyle bu tarz etek ve elbiseleri tek renk kullanmak ve desene çok kaçmamak, bütün ilgiyi eteğin biçiminde toplayacaktır. Yine etekte fazladan dantel gibi detaylar kullanmak yerine daha sade dikimler tercih etmelisiniz.
To take attention for only asymmetrical forming, you should wear just for colour and prefer not more pattern on your skirt. More details like lace will be not on your skirt.




Bu kış özellikle bu tarz etekler yün ile birlikte kullanılınca hem günlük kullanıma hem de geceye uyarlamaya oldukça elverişli oluyorlar. Gündüz kalın bot ve topuklu çizmelerle; gece ise zarif stilettolarla oldukça şık görünüm kazanabilirsiniz. Yine trençkot ve deri ceket gibi parçalarla kombinlediğiniz takdirde daha spor şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.
Forthis fall winter collection wool will be always used as a basic material for this skirts and dresses. We love the combination of them with bots and long suede top boots. For adapting night looks you should make your choice for stilettos and high heels. As a sport chic alternative we advising the leather jackets and trenchs on your combins.




Son olarak vücut tipinizi tanımak yine önemli bir adım oluşturuyor. Basen bölgeniz çok kalınsa  çan etek ve a kesimler yerine daha düz inen, dar kesimlere yönelmek kalçalarınızı daha düzgün gösterecektir.
At last you should wear this skirts and dress for your body types. If your upper legs and hips are plumper than your other body parts, you should keep away the A form dress and skirts and opting the straight models, so your hips looking better.




Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hope you enjoy the post! See you next time! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts