13 Ekim 2016 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-CLARINS DOUX PEELING CREMÉ GOMMANTE KREM PEELİNG REVIEW ABOUT CLARINS DOUX PEELING CREMÉ GOMMANTE SOFT GENTLE AWAY PEELING


Yeniden merhabalar! Bugünkü yazımızda Clarins in krem peelingini inceledik!
Hello everyone! Today we presented a review about cream peeling by Clarins.



Krem yapıdaki diğer tüm peelingler gibi bu peelingin de yumuşak bir yapısı var. Sedef grisi rengi, temiz kokusu ve cildi irrite etmemesi bizim için artı bir puan. Sürdükten sonra yüzünüzde yaklaşık 5 dakika içinde maske gibi kuruyor ve dairesel hareketlerle nazikçe ovarak yüzünüzden temizleyebiliyorsunuz.
It has a soft formulation as cream peeling like the others and little shining grey particules. Not irritaded for sensitive skins. You apply all over your face like a mask and wait circa 5 minutes to dry on your face. And you could clean your face with gentle rubbing movements.



Bu peelingin özelliği aslında kuru ve hassas ciltlere daha uygun olması. Temizleme performansı orta ve üstü ancak belirgin bir nemlendirme ve aydınlatma özelliği var diyebiliriz. Yüzde kuruma ve yanma hissi yapmıyor, ayrıca canlı bir görüntü yaratıyor.
Most salient point of this peeling is useful for dry and sensitive skin types. Its cleaning performance is top of the mediocre, maybe not enough for oily skins but has brightining and moisturing character. It helps to get alive and youthful looking.

Ürünün şu an için güncel fiyatı 50 ml için 107 TL.
Its actual price is 107 Tl for 50 ml. size.

Bizim gözlemlerimize göre kuru ve pullanma sorunu olan ancak iyi bir peeling arayan ciltlerin deneyebileceği bir alternatif. Ancak ciddi gözenek ve siyah nokta problemi olan ciltler için yeterli değil.
At last we can say about this peeling as an ideal alternative for dry, flushed and squamous skins but inefficient for oily skins, blackheads and enlargement pores.

Umarız yazımızı faydalı bulmuşsunuzdur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hope to like our post and see you next one again!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts