27 Ekim 2016 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-MAYBELLINE AGE REWIND KAPATICI / REVIEW ABOUT MAYBELLINE AGE REWIND PERFECT COVER CONCEALER


Herkese merhabalar! Bugün sizler için bir süredir denediğimiz ve ülkemize gelir gelmez de stokları tükenen, son dönemin popüler kapatıcısı Maybelline Age Rewind hakkında bir yazı hazırladık. Bakalım söylenildiği kadar başarılı mı, hep beraber yazımıza göz atalım!
Hello everybody! Today we share a new review about most popüler make up item nowadays. Let’s check the post together to see our experiences about Maybelline Age Rewind Concealer and its performance!



Öncelikle ürünün sadece light ve nude renkleri ülkemize geldi. Biz daha açık olan light rengini aldık. Ancak bu renk daha çok sarı alt tonlu olduğundan ve nude rengi de light renginden en az iki ton koyu olduğundan renk konusu biraz sıkıntılı olabilir. Maalesef renk seçeneklerinin az olması nedeniyle istediğiniz tonu bulmakta zorlanabilirsiniz.
Firstof all it came to our country only in light and nude colors of the product and we prefered the light color. However, this color is more yellow toned bottom and nude color may also be at least two-tone darker than light. Unfortunately, you may have difficulty finding the desired tone is less because of the colors.



Ürünün sarı alt tonlu olması sarı alt tonlulara doğal bir bitiş verirken pembe alt tonlulara da daha aydınlık bir göz altı görünümü sağlıyor. Beyaz ve açık buğday tenlilere light rengi; daha koyu buğdaylara ise nude rengi alternatif olabilir.
By it yellow based tone it matches perfectly the same skin tones and helps pink tones to get a brightining end on undereye. Nude color are useful for brunettes too.

Yapısına gelecek olursak ürünün en büyük avantajı pudralı olmasına rağmen saten bir bitişinin olması. Bu sayede hem çabuk sabitleniyor hem de yumuşak yapısı sayesinde kolay sürülebiliyor. Çizgilere dolma oranı hafif-orta diyebiliriz. En büyük artısı hafif ama kıvamlı yapısı, bu sayede hem örtücü hem de doğal durabiliyor. Işıltı katmadan aydınlık bir bitiş sağlıyor.
Its biggest advantage is the satin finish, although powdered formulation. This allows quick and easy applying and fixing. The rate of filling the wrinkles can say  mild to moderate. The biggest plus is lightweight but a little bit viscous formulationture, so it covers the under eye and ends as natural look. Not too much radiance but provides a bright finish we could say.



Ancak eğer göz altlarınız çok sorunluysa tek başına kapatıcılığı yetmeyebilir. Bu nedenle altına bir corrector yardımıyla uygulayabilirsiniz. Ancak her ne kadar yumuşak ve ince yapılı olsa da pudralı bitişi olduğundan correctorla birlikte uygulayacaksanız göz çevrenizi iyi nemlendirmenizde fayda var. Corrector ile çizgilere dolması daha belirgin oluyor.
But if you have more dark circles on under eye, its not enough alone to camuflage darkness . You could apply it with a corrector  but although soft formüle, suggest mouisturizing your under eye are against to dryness and cakey look, cause it would be more appreciable with corrector.



Ürünün renk seçeneklerinin kısıtlı olması ürüne bağlı bir dezavantaj olmadığından bizim gözümüzdeki en büyük eksisi sünger aplikatörü. Bu sünger hem kısa sürede kirleniyor ve hijyenik değil, hem de altına uygulanan corrector un de dağılmasına neden oluyor.
Biggest disadvantage to limited color alternatives but not depending on the product, so we could say a negative thing about not hygienically sponge applicator of concealer. This applicator smudges away the corrector.

Özetle fiyatına göre kullanımı rahat ve başarılı bir kapatıcı. Ciddi göz altı problemi olanlar dışında herkese uygun diyebiliriz. Umarız ülkemize kısa zamanda diğer renk seçenekleri de gelir, renk skalasında hem farklı renkler hem de pembe alt tonları da mevcut. Güncel fiyatı 29.90 TL.
Finally we could say it has a good performance though the price. A good alternative for everybody as a drugstored product and fairs the undereyes without a serious darkness. Hopefully more colors will come our country, as we see it has different tones for pink based skins. You can buy 29.90 TL.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hope you like the review and see you next time!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts