3 Ekim 2016 Pazartesi

YENİ TREND EKOSE!
NEW TREND TARTAN PATTERN!

Yeniden merhabalar! Bugün yine bir trend yazısı ile karşınızdayız. Bu kış diğer kış sezonlarında da severek kullandığınız ekose deseni ile ilgili bir yazı hazırladık.
Hello everybody! We sharing a post about new tartan pattern as a classic at fall winter collections.



Ekose bir çok üründe karşımızda olacak. Klasik gömlek ve ceketlerin yanı sıra çanta ve botlarda da sıklıkla göreceğiz.  Alışılmış kırmızı ve yeşil ekosenin dışında bu sezon mavi tonlu ekoseler de bizim favorimiz.
We see often the tartans  this year. Not just shirts and jackets, we use Scott plaid pattern on accessories, bags and bot shoes.Our favourite are extraordinary colors with tartan, blue is most popular color int his season lke red and gren tartans.




Büyük beden paltolar ve kalın kazak ve ceketler yine bu sezon oldukça popüler. Ekoseyi kalın yünlü eteklerle de oldukça beğeniyoruz. Ekose desenini kullanırken yine vücudunuzda ön plana çıkmasını istediğiniz bölgelerde büyük kareli desenler tercih edebilir, kusurlarınızı ise koyu renklerle kamufle edebilirsiniz.
Oversize paltos and jackets are so popular in this season. We love cotton wool tartan skirts and dress  to sue this trend. If you prefer tartan wearing, you could big squares on your ideal body parts and dark colors for camuflage your body parts which you don’t want to take them attention.





Ekoseyi pötikare ve kazayağı deseni ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ekose parçalarınızı yün kazaklar, uzun çizmeler ve opak çoraplarla kullanabilirsiniz. Daha spor bir görünüm için ekoseyi jean ve deri ceketlerle de tercih edebilirsiniz.
You can use the tartan with houndstooth and pied de poule patterns as a multipattern dressing alternative. For combination we suggesting long top boots, thick and opac panty hose andwool wears.  To get a sport look  you could match the jean and leather jackets  with Scottish patterns.



Ekoseyi yün veya pamuklu kumaştan tek parça ve dar elbiselerle geceye de uyarlayabilirsiniz. Ekose yapısı gereği kışı ve yünü çağrıştırdığından çok ince kumaşla kullanmak yerine kış gecesine uygun daha tok kumaşlarla tercih etmeniz daha şık duracaktır.
For using tartan patterns as a night look, you should wear cotton or wool  fabrics on dress because Scottish patterns are useful for winter clothes and you look more elegant with dark and thicker materials.



Son olarak önerimiz çanta ve ayakkabı gibi aksesuarlarda da ekose detaylara yer vermeniz. Bu sezon özellikle kırmızı ekoseyi aksesuarlarda kullanmak oldukça trend.
We advising you using Scottish plaid on accessories. Red and dark patterns on shoes and clutches are so trendy look fort his fall winter collections.




Umarız yazınızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hope to find our post succesfull. See you next post again!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts