28 Kasım 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME- LUSH MASK OF MAGNAMINTY MASKE / REVIEW ABOUT LUSHMAGNAMINTY MASK


Herkese merhabalar! Bugün size Lush markasının Mask of Magnaminty yüz ve vücut maskesi hakkında bir yazı hazırladık!
Hello everyone! Today we make a new review about Lush Mask of Magnaminty face and body mask!



Lush markası maalesef ülkemizden çekildi, biz de sevdiğimiz birkaç ürününü yurtdışından almaya devam ettik. Lush ın  ürünleri tamamen doğal içeriğe sahip ürünler, bu maskede nane aroması ile temizlerken ferahlatmayı devam ediyor. Ancak sürerken nane kokusunun yanı sıra hafif bir kına kokusu da burnunuza çarpıyor.
Unfortunately, Lush was withdrawn from our country, and we continued to buy some of our favorite products from abroad. Lush’ s products are completely natural products, this mask continues to refresh while cleansing with mint flavor. However, a mild henna smell strikes your nose as well as peppermint.



Maske birkaç dakika içinde kuruyor ve yüzünüzü yıkayarak temizlemeniz gerekiyor. Kuruma aşaması diğer kil maskelerine göre daha sert. Üstündeki partiküller yüzünüzü durularken peeling etkisi yapıyor ancak bize biraz yüzü çizdiği izlenimini verdi.
The mask is drying in a few minutes and you need to wash your face and clean it. Drying stage is harder than other clay masks. The particles on face seemed to have a peeling effect, but as a first impression it was looking that it was drawing the face a little bit.

Siyah noktaları kurutuyor ve aşırı yağı kontrol ediyor ancak iki dezavantajı var. Birincisi yüzünüzde beklerken çok katılaştığından mimik çizgilerini arttırabiliyor. İkincisi maske kutusunda çok çabuk kuruyor, bu nedenle çok fazla açık bekletmemek gerekiyor, havayla teması uzadıkça hızla kurumaya başlıyor ve ürünün yaklaşık yarısı çöpe gidiyor.
It dries blackspots and controls excess sebum, but it has two drawbacks. The first one can increase your mimic lines because you are very solid while waiting in your face. The second one is drying very quickly in its ownbox, so it is necessary to keep it open too much, and as soon as the air-bearing relation is getting longer, it starts to dry quickly and about half of the product goes to dust.



Biz tanecikli olmasını çok beğenmedik, hassas ciltlerde çizilme ve kızarıklık yapabiliyor. Ama yağlanmayı ve parlamayı dengelemesi ve hem siyah hem de beyaz noktaları çıkarması başarılı.
Actually we don’ t like the particular formulation causing lineer damaging and flushing on your skin but it has a good performance to clean black and White comedons and helps to keep a balance of oil secretion.

Özetle yağlı cildi ve ciddi komedon sorunu olanların seveceği bir maske fakat hassas ve ince yapılı ciltlere uygun değil. Normal kil maskelerinden daha agresif ancak benzeri zor bulunan bir ürün değil. Ülkemizde olmayan bir marka Lush, başka ürünlerini yurtdışından alabiliriz ama bu maskeyi tekrardan almayı düşünmüyoruz.
In summary, it's a mask for oily skin and serious comedian problems, but it is not suitable for sensitive and slim skin types. It is more aggressive than normal clay masks, but not a hard-to-find product. A brand that is not in our country, we can buy other products from abroad but we do not consider buying this mask again.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hope you like the review! See you next post!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts