1 Aralık 2016 Perşembe

KASIM AYI FAVORİLERİ / FAVOURITES OF NOVEMBER


Merhabalar! Bugün size Kasım ayı boyunca severek kullandığımız ürünlerden bahsedeceğiz.
Hello everyone! Today we wanna share with you our favourites on November!

1)    CLEARASIL YÜZ TEMİZLEME JELİ: Salisilik asit içeriği %2 olan, sivilce tedavisine yardımcı bu ürün hem aşırı parlamayı alıyor hem de yumuşak yapısı ile cildi sonraki bakımlara hazırlıyor. Biz kullandığımız süre boyunca yağlamayı azalttığını gördük.
1) CLEARASIL FACE CLEANING GEL: This product doesn‘ t overpollify, helps to acne treatment by 2% salicylic acid content and prepares your for next step on care with soft formulation. We've seen it reduce lubrication for as long as we use it.



2)    FLORMAR SILK MATTE LİKİT RUJ: Hem dudağı kurutmayan yapısı, hem de renklerinin güzelliği ile bu ay en sık ve severek kullandığımız ürün oldu. Klasik likit mat rujlara göre kalıcılığı düşük ancak yapısı çok daha yumuşak ve sürümü de rahat.
2) FLORMAR SILK MATTE LIQUID LIPSTICK: It was the most used lipstick at this month, both with its non-drying formulation and the beauty colors. It is less durable than classical liquid matt lipsticks, but its structure is much softer and so easily appliying on your lips.



3)    VICHY NORMADERM NIGHT DETOX GECE KREMİ: Cildin sorununa göre gece boyunca bakım yapan bu krem aynı zamanda sabah uyandığınızda cildinizdeki parlamayı önemli oranda azaltmış oluyor. Etkisini hemen görebilmek açısından biz beğendik. Normaderm serisini severek kullandığımız için bu ürün de bitince tekrar alacağımız bir ürün oldu.
3) VICHY NORMADERM NIGHT DETOX NIGHT CREAM: This cream which keeps on overnight due to the skin problem, also significantly reduces the glare on your skin when you wake up in the morning. We liked to see its effect immediately. Since we normally use the Normaderm series, this product is a product we will buy again.



4)    RIMMEL LONDON SCANDALEYES RELOADED MASKARA: Bu ürün hakkında zaten bir inceleme yazısı yazmıştık. Verdiği hacim ve akma yapmaması sevdiğimiz ürünlerden olmasını sağladı.
4) RIMMEL LONDON SCANDALEYES RELOADED MASKARA: We already wrote a review about this mascara. The volume it gave and the fact that it did not flow were made from the products we like.



5)    MAC NUTCRAKER SWEET COOPER: MAC in bu koleksiyonuna zaten bayılmıştık, bizce en başarılı ve görsel açıdan doyurucu koleksiyonuydu. Favorimiz ise bu allık-aydınlatıcı ikilisi. Yapısı inceden ortaya dönük, renk tonu ve kalıcılığı ise çok başarılı.
5) MAC NUTCRAKER SWEET COOPER: We think the most successful and visually satisfying collection of MAC is Nutcraker Collection. Our favorite is this blush-highlighter duo. The formulation looks tender, the color tone and durability are very successful.




İşte bizim bu ay severek kullandığımız 5 favorimiz. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Here are our 5 favorites we love this month. Hope you like this post. See you next time!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts