19 Aralık 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME-THE BALM APETIT FAR PALETİ REVIEW ABOUT THE BALM APETIT EYESHADOW PALETTE


Yeniden merhabalar! Bugünkü yazımızda ülkemize yılbaşı için özel gelen The Balm markasına ait Apetit far paleti hakkında görüşlerimizi paylaşacağız!
Hello everybody! Today we gonna be talked about new eyeshadow palette Apetit by The Balm that comes our country for new year.



Açıkçası The Balm ın far paletlerinin çoğunu kullandık ve aralarından en sevdiğimiz Matte Trimony oldu. Matlığı dışında renklerinin kolay bulunan alternatifleri yok, bu yüzden de eğer kullanışlı farları tek palette toplamak isteyenler için ideal. Apetit paletindeki renkler ise çoğunlukla tekli veya palete dahil bulunabilecek renkler. Aralarındaki tek farklı renk Chris P. Bacon diyebiliriz. Turuncu ve bakır yansımaları olan sıcak bir renk.
We used the majority of The Balm in eyeshadow palettes and Matte Trimony was our favorite. There are no easy-to-find alternatives to colors other than matte, so it is ideal for those who want to collect a single palette of useful eyeshadows. Colors in the Apetite palette are most common types as a single eyeshadow  or inclouding in a palette. The only difference between them is Chris P. Bacon. A warm color with orange and copper reflections.



Diğer renkleri de kullanışlı ancak benzer tonlarda farlarınız varsa eğer bu paleti almak işinize yaramayabilir. Farların yapısı ise çok başarılı, yumuşak ve az tozutuyorlar. Kalıcılığı ise gayet başarılı, yapı olarak The Balm’ ın Nude serisindeki farlara çok benziyorlar, göz kapağında birikime gibi sorunları yok.
Other colors are also useful, but if you have eyeshadow in similar tones, getting this palette may not necessary for you. The formulation is very successful, soft and has not dusty problem. The retention is very well, like The Balm 's Nude series, they do not have problems like accumulation on the eyelids.

Özetleyecek olursak farların yapısı ve sürümü gayet güzel ancak renk tonları Matte Trimony kadar benzersiz değil. Tek bir palet alacaksanız işinize yarayacak renkleri mevcut ancak çok sayıda far paleti olanlar için bulunmaz değil. Güncel fiyatı 109 TL.
To summarize, the formulation and applying are fine, but the color tones are not as unique as the Matte Trimony. If you are going to buy a single pallet, there are colors to useful, but not many of them are available for those with palettes. The current price is 109 TL.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!
Hope you like our post! See you next one!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts