26 Aralık 2016 Pazartesi

YENİ YIL İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ / GIFT ADVISING FOR NEW YEAR!


Merhabalar! Yeni yıla çok az bir zaman kalmışken sizler için hazırladığımız yeni yıl önerilerine hep birlikte göz atalım!
Hello again! Let's take a look at the new year proposals we prepared for you while the new year has been around for a while!

-Hazır bakım setleri özellikle bakım ve kozmetik sevenler için ideal. Bizim bu sene favorimiz Loccitane, The Body Shop ve Jo Malone’ un setleri oldu. Hem erkek hem de kadınlar için güzel alternatifler bulabilirsiniz.
- Gift sets are especially suitable for care and cosmetic lovers. This year we have had our favorite Loccitane, The Body Shop and Jo Malone 's sets. You can find nice alternatives for both men and women.




-Ev dekorasyon eşyası ve dekoratif kitaplar her zaman ideal hediyelerden; özellikle Zara Home, Yargıcı, Paşabahçe ,Chakra bizim bu sezon uğradıklarımız. Paşabahçe’ nin iki kişilik kupa setleri, Yargıcı’ nın dekoratif kitapları ve Zara Home’ un aksesuar kutuları bu sene en sevdiğimiz ev ürünleri oldu. Daha eğlenceli parçalar içinse Karınca Design önerimiz.
-The house decor items and decorative books are always ideal gifts; Especially Zara Home, Yargıcı, Paşabahçe, Chakra we have visited this season. Paşabahçe 's twice cup sets, Yargıcı' s decorative books and Zara Home 's accessory boxes were our favorite household items this year. For more fun pieces, we recommend Karınca Design.





-Herhangi bir etkinliğe bilet alarak ailenizi veya sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Yemek kursu, seramik atölyesi vs. gibi grupla gidilecek aktiviteler eğlenceli olabilir. Zorlu AVM deki Eataly Restoranın yaptığı workshoplar bizim favorimiz!
- You can make your family and friends happy by buying tickets for any event. Cooking course, ceramic workshop etc. Activities such as group activities can be fun. Workshops made by Eataly Restaurant in Zorlu Shopping Mall are our favor!

-Üzerine isim yazılan ve kişiselleştirilen ürünler en ince düşünülmüş hediyelerden. Biz bu sezon Bobbi Brown dan isimli ruj aldık, Littlestories isimli instagram hesabından portreli kupalar da yaptırabilirsiniz. Yine çok sevdiğimiz arkadaşlarımıza kendimiz telefon kabı tasarladık ve Mobil Cadde internet sitesinden yaptırdık. Defterleri çok sevdiğimiz için ekip üyelerine de birer tane tasarladık ve Nideno’ nun internet sitesinden yaptırdık.
-The products that are named and personalized are the finest-thought-out gifts. We bought the lipstick from Bobbi Brown this season, you can also make portraits on cups from the Instagram account Littlestories. Again, many of our friends we liked designed the phone house and made it through the Mobile Street website. We liked the notebooks too, so we designed one for the team members and we got it from Nideno's website.




-Ortak kutlama için oyunlar, Scrabble, Monopoly, Tombala, Tabu vs. özellikle ev partisine gideceğiniz arkadaşlarınıza harika bir hediye olabilir, hem de eğlenceli bir yılbaşı akşamı sağlamış olursunuz!
-Games for celebration together, for example Scrabble, Monopoly, Bingo, Tabu for your friends who will go to the house party can be a wonderful gift and you will have a funny night!



-Ev parfümü, mum ve kolonyalar bizim çok sevdiğimiz hediye alternatifleri; Atelier Rebul, Chakra ve Jo Malone’ un ev parfümleri, Paşabahçe ve Vakko’ nun ise kolonyaları bu sene favorimiz; özellikle Paşabahçe’ nin Mimoza ve Zambak kokulu kolonyalarına bayıldık.
-Room perfumes, candles and colonies are our favorite gift alternatives; Atelier Rebul, Chakra and Jo Malone's home perfumes, Paşabahçe and Vakko's colonies are our favorites this year; especially faling in love with the Pashabahçe 's Mimosa and Lily fragrant colons.



-Teknolojik eşyalar; akıllı bileklik, üzerine isim yazılan kulaklıklar, duşta müzik dinlemeyi sağlayan su geçirmez cihazlar bu sene hediye için süper alternatifler. Biz House of Marley ve Urbanears markalarının kulaklıklarını tercih ettik. Ayrıca tablet kılıfları da güzel bir hediye alternatifi olabilir. Akıllı bilekliklerde ise Polar ve Jawbone markalarında çok çeşitli ve renkli modeller bulduk, siz de istediğiniz özellikte olanları seçebilirsiniz.
-Technologic devices; smart wristbands, name-written headphones, waterproof devices that allow you to listen to music in the shower are super alternatives for this year's gift. We preferred the headsets of House of Marley and Urbanears brands. In addition, tablet cases can be a nice gift alternative. On smart wristbands, we have found a wide variety of color models on Polar and Jawbone brands, and you can choose what you want.





-Kişiye özel cilt bakım seansı, spa randevusu veya makyaj uygulaması hediye ederek sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.
-You can pamper your friends by giving a private skin care session, spa appointment or make-up application.

-Yıllık müzik uygulaması, dergi üyeliği gibi alınacak kişinin zevkine uygun abonelik hediyesi çok güzel bir hediye önerisi! Spotify, 8Tracks gibi müzik uygulamalarına yıllık abonelik yaptırabilir; National Geographic, InStyle gibi hediye edeceğiniz kişinin okumayı sevdiği dergilerin bir yıl boyunca evine gelmesini sağlayabilirsiniz.
-A yearly subscription for music application or a magazine, a subscription gift suitable for the taste of the recipient is a very nice gift suggestion! You can make annual subscriptions to music applications like 8Tracks and Spotify; National Geographic, InStyle, you can make your favorite magazines come home for a year.

-Juico detox suları, organik gıdalardan mevsime uygun meyve ve sebzeler ile sepet hazırlama gibi sağlıklı atıştırmaları sevdiklerinize yollayabilirsiniz.
-You can send healthy snacks such as Juico detox juices, seasonal fruits and vegetables from organic foods and baskets to your loved ones.

-Evcil hayvanı varsa sahibi ve onun için takım eşya örneğin kazak ya da tasma-bileklik ikilisi yaptırabilir, böylece hem yakınlarınızı hem de minik dostlarını sevindirmiş olursunuz.
-If your friend has a pet, you can make a pair of sweaters or a set with bracelet and collar for them, so that you will be happy both your friends and the little one.

-Kıyafet olarak sezonun hit parçaları, kadife, transparan, metalik trendleri bizim yakınlarımıza da seçtiğimiz ve uygulaması en güzel alternatifler. Ayrıca aksesuar olarak da bu sezonun vazgeçilmez takısı chooker ları ve sırt çantalarını unutmayın.
-As seasonal hit pieces, velvet, transparent, metallic trends as clothes, our relatives also choose and apply the most beautiful alternatives. Also as an accessory, do not forget the indispensable jewelry chookers and backpacks of this season.



-Yılbaşı temalı pijamalar her zaman güzel bir hediye seçeneği olmuştur.Bu sene  bizim favorimiz Oysho’ nun koleksiyonu oldu. Hem yumuşacıklar hem de renkleri harika!
-New year inspired pajamas have always been a nice gift option. It was our collection of Oysho's favorite year. Both soft and colorful!

-Ev patikleri de ev giyiminde vazgeçilmez, biz bu sene H&M ve Marks&Spencer’ ı tercih ettik. Sevimli veya sade, zevkinize uygun bir çok seçenek bulabilirsiniz.
-The home slippers are indispensable for home wear, and we chose H & M and Marks & Spencer this year. You can find many cute or simple options to suit your wish.



-Kırtasiye sevenler için defter, ajanda, kalem gibi detaylar harika bir seçenek. Biz Mephisto, Nezih kırtasiye , Accessorize ve Bilstore lardan baktık; özellikle Moleskine defterler favorimiz oldu. Yine çalışma masası için dekoratif mini saksı bitkileri, masa lambaları veya istediğiniz mesajı yazmayı sağlayan Lightbox’ lar da güzel bir hediye olabilir.
-Details such as notebooks, organizers, pens, etc. are a great option for clubbing lovers. We looked at Mephisto, Nezih Stationery, Accessorize and Bilstore; especially Moleskine’ s notebooks were our favor. Again, decorative mini flower pots, table lamps or lightboxes that allow you to write the message you want can be a nice gift for the work desk.



-Son olarak anlamlı bir hediye olması için sevdikleriniz adına bağış yapabilir, onlara yeni yıla girerken manevi değeri yüksek bir hediye verebilirsiniz.
-You can donate on behalf of your loved ones in order to be a meaningful gift in the end, and give them a high gift of spiritual value when you enter the new year.

Umarız yazımız faydalı olmuştur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!
Hope our post gives you good ideas, see you next one!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts