7 Kasım 2016 Pazartesi

ÜÇ FAVORİ MİNİ DİZİ ÖNERİSİ-1 / THREE FAVOURITE MINI TV SERIES-1


Herkese merhaba! Siz de bizler gibi uzun diziler yerine kısa ama kaliteli ve heyecanlı dizilerden hoşlanıyorsanız sizler için yeni bir yazı serisi hazırladık. İzlediğimiz soluksuz bırakan ve yüksek prodüksiyonlu beş mini dizi önerimize birlikte göz atalım!

Hello everyone! Today we start a new post serie about our favourite mini TV series! If you don’t like long time series and wanna watch different , excited and high quality production, let’s check our advices together!

1)MILDRED PIERCE: HBO’ nun 2010 yılında yayımladığı beş bölümlük bir mini dizi. 1945 yılında çekilen bir sinema filmi versiyonu da var. 1930’ lu yılların Büyük Buhran dönemindeki Amerikasında eşinden boşanan ve çocuklarıyla maddi sıkıntılara, yaşamın zorluklarına karşı mücadele etmek zounda kalan bir kadının hikayesi. Çok klişe bir hikaye son derece farklı anlatılmış. Müzikleri de oldukça başarılı. Başrollerinde Kate Winslet, Evan Rachel Wood ve Guy Pearce var, yönetmen ise Todd Haynes.

1) MILDRED PIERCE: HBO's five-part mini-series published in 2010. There is also a shot in the 1945 film version. At 1930’s, during the period Great Depression of America, the story of a divorced woman struggling against the life and financial problems with childrens. So cliche described a very different story. Music is also successful. Starring Kate Winslet, Evan Rachel Wood and Guy Pearce there, the director Todd Haynes.



2)AND THEN THERE WERE NONE: Agatha Christie romanlarını çok sevdiğimizden buy diziyi de çok merak ederek izlemiştik. Dizi yazarın 10 Küçük Zenci romanının bir uyarlaması. Kostümler, oyunculuklar ve ses efektleri çok başarılı. BBC’ nin 2015 te yayımladığı üç bölümlük dizinin başrollerinde Maeve Dermody, Charles Dance, Miranda Richardson, Burn Gorman, Toby Stephens, Sam Neill, Noah Taylor, Douglas Booth, Aidan Turner, Christopher Hatherall, Anna Maxwell Martin var. Dizinin oldukça sürükleyici ve sürpriz bir sonu olduğunu ekleyelim.
2) AND THEN THERE WERE NONE: As the lovers of Agatha Christie’s novels we looked forward for this series . An adaptation of the author's series of 10 little niggers novel. Costumes, acting and sound effects are very successful. The BBC 's 2015 tpublished a three-part series starring Maeve Dermody, Charles Dance, Miranda Richardson, Burn Gorman, Toby Stephens, Sam Neill, Noah Taylor, Douglas Booth, Aidan Turner, Christopher Hatherall, Anna Maxwell Martin. We could say the directory is quite fascinating and a final surprise.



3)THE KENNEDYS: 2011 yapımı bu mini dizide Kennedy ailesinin hayatı ve başından geçenler son derece farklı bir anlatımla ele alınıyor. Dizinin en başarılı yanı ise oyunculukları. Greg Kinnear, Barry Pepper, Katie Holmes ve Tom Wilkinson başrollerinde. Toplam 8 bölümden oluşuyor. Senaryonun son derece değişik bir bakış açısı var diyebiliriz.
3)THE KENNEDYS: 2011 published 8 episodes story of the Kennedy family's life and the beginning of this mini-series is dealt with extremely different narratives. Acting as the most successful of the series. The starring by Greg Kinnear, Barry Pepper, Katie Holmes and Tom Wilkinson.. Scenarios are extremely different perspective we can say.



Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hope you like the advices! See you again!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts