2 Haziran 2016 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-LOREAL NUDE MAGIQUE CUSHION FONDOTEN


Yeniden merhabalar! Bugün sizlere yeni çıkan ve popüler olan bir üründen daha bahsedeceğiz. Loreal’ in Lancome Miracle Cushion Fondötenine muadil olarak çıkan ve yurtdışında Loreal True Match Lumi Cushion adıyla satılan fondötenini inceledik.


Öncelikle cushion fondötenlerden bahsedelim. Cushion adıyla çıkan fondötenler kendi süngerlerine emdirilmiş likit fondötenler. Genelde yapıları çok ince olduğundan kapatıcılıkları orta ve az. Yazın kullanmak için ideal kıvamları var. Lancome un çıkardığı Miracle Cushion dan sonra bu fondötenin yurtdışı versiyonunu görüp ülkemize gelmesini bekliyorduk ve hemen alıp inceledik.


Ürün SPF 29 içeriyor. Gramajı 14.6 gram. Bizdeki renkleri üçümüzün cilt rengine göre 1 Porcelain ,3 Vanilla ve 4 Rose Vanilla renkleri. Yapısı Lancome Miracle Cushion a göre bir tık daha yoğun ama yine de normale göre çok ince ve gerçekten ıslak bir bitiş veriyor. Yani ekstradan ıslak bir aydınlatıcıya ihtiyacınız kalmıyor. Kapatıcılığı ise bu kadar ıslak yapısına rağmen orta diyebiliriz ama eğer sorunlu bir cildiniz veya kapatmak istediğiniz yerler varsa yetmeyebilir.



Kolay dağılıyor ve ıslak olmasına rağmen ekstra bir yağlanma yapmıyor. Yine de karma ve yağlı ciltler transparan bir pudra ile T bölgelerini sabitleyerek kullanmayı tercih edebilirler.


Renk skalası ise oldukça geniş. Hem sıcak hem soğuk alt tonlulara ve nötr ciltlere uygun renkleri var. Ülkemize her rengi gelmese de yine fazlasıyla çeşidi gelmiş olduğundan size uygun rengi rahatlıkla bulabiliyorsunuz. İster kendi süngeriyle ister kendi kuru makyaj süngerinizle deneyebilirsiniz. Kendi süngeri de yıkanabiliyor. Fırça ile uygulandığında ise fırça izleri ve çizgilenmeler olabileceğinden biz sünger ile daha iyi sonuç alındığını düşünüyoruz.



Bizim önerimiz altına baz uygulayarak kullanmanız, bu sayede ince yapısına rağmen gün içinde daha kalıcı oluyor. Ayrıca özellikle yaz ayları için de ideal çünkü kesinlikle ağırlık hissi yaratmıyor. Güncel fiyatı 43.99 TL ancak indirimden biz 32 TL’ ye almıştık.


İşte bizim bu ürün hakkında yorumlarımız. Lancome a göre daha başarılı bulduğumuz bir uygun fiyatlı muadil oldu. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. aklım kalmadı değil :) sivilce sorunu oldu mu peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma ciltte sivilce problemi yaratmadı, sizin cildiniz cok yaglıysa belki böyle bir sorun yasayabilirsiniz

      Sil

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts