6 Haziran 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME-COSMED DAY TO DAY SERİSİ

Herkese yeniden merhaba:) Bugünkü yazımızda sizlere Cosmed in Day To Day serisinden bahsetmek istiyoruz:) 

Day to day serisi temizleme jeli, temizleme sütü, canlandırıcı tonik, krem peeling, vanilyalı krem maskesi ve ultra nemlendirici & besleyici kremden oluşuyor. Biz bu seriden temizleme jeli, tonik ve ultra nemlendirici kremi kullandık.

Bu serinin kullanıcıya ciltte biriken fazla yağ,makyaj kalıntıları, toz ve kiri cilt gözeneklerinden temizlemeyi ve siyah nokta oluşumunu engellemeyi vaad ediyor. 

Temizleme jeli : Ürün içeriginde bulunan sodyum, magnezyum, çinko ve mangan sayesinde cildin yenilenmesine yardımcı olarak cildin nem tutma kapasitesini artıyor.

Ürün jel formunda ve kolaylıkla köpürebiliyor. Biz ürünü her gün sabah ve aksam az bir miktarı su ile köpürterek kullandık. Ürünün cildi temizleme performansı oldukça başarılı. Kullandıktan sonra ciltte herhangi bir kuruluk kızarıklık ya da sivilce problemi yapmadı. 


Ürünün güncel fiyatı :35 Tl

Canlandırıcı Tonik :Ürün cilt temizliginin ardından cildin pH ve nem dengesini saglamak icin geliştirilmiş. Alkol ve paraben içermiyor. 

Biz ürünü her gün cildimizi temizledikten sonra bir pamuk yardımıyla kullandık. Cildimizde herhangi bir hassasiyete ya da tahrişe yol açmadı. Kullandıktan sonra cildimizi kurutmadı. Gözeneklerde gözle görülür bi kücülmeye neden oldu.

Ayrıca ürünün şişesi de kullanım için çok rahat. Ürünün fiyatı: 40 Tl


Ultra Nemlendirici & Besleyici Krem : Ürün alkol ya da paraben içermiyor. Cilt yüzeyinde nem tutucu bir film oluşturarak cildin su tutma kapasitesini ve nem seviyesini artırıyor. Shea yağı içeriyor. Ayrıca makyaj bazı olarak ta kullanılabiliyor.

Biz ürünü cildimizi tamamen temizledikten sonra kullandık.Ürünün nem verme kapasitesini oldukça başarılı bulduk.Kuru ciltte nemlendirme performansını beğendik. Herhangi bir hassasiyete yol açmadı. Makyaj altına kullandığımızda makyajı tutmak konusunda da oldukça başarılı.


Ürünün fiyatı: 35 Tl

Biz genel olarak serinin ürünlerini begendik. En kısa sürede kalan ürünleri de deneyip yorumlamak istiyoruz:) 

Cosmed ürünlerini yetkili eczanelerden, dermokozmetik internet sitelerinden ve bazı Watsonslardan ( biz cevahirdeki watsonstan aldık) bulabilirsiniz.

Bir sonraki yazıda görüsmek üzere:)



1 yorum:

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts