16 Haziran 2016 Perşembe

Kitap İncelemesi- Aylardan Aşk

Herkese yeniden merhaba:) Bugün sizlere kitaplarını okumaktan cok zevk aldığımız bir yazarın kitabından bahsetmek istiyoruz

Meral Kır ile tanışmamız kitap dükkanındaki görevlinin tavsiyesi üzerine oldu. Yazarın ilk olarak Aylardan Aşk adlı kitabını okuduk. Kitap arasına sıkıştırılmış şemsiyeli ayracı ile çok sempatik gözüktü gözümüze:) 

Açıkçası yazarı daha önce tanımadığımız için büyük beklentilerle okumadık kitabı.Hikaye trafik kazası geçirip iki yıl boyunca uyutulan Tanem'in hayata tekrardan dönmesini ve doktoru Yagızla olan aşkını anlatıyor. Kitap klasik aşk romanlarından sıkılanlar için oldukça ilgi çekici gelebilir. Çünkü alışılmış aşk romanlarından farklı bir tadı var. Kurgu oldukça başarılı. Kazaya sebep olanın kim olduğunu bulabilmek için sayfaları hızlıca çevirmek geliyor içinizden:) Yazarın dili oldukça sade ve akıcı. Okurken sizi bunaltmıyor. 

Kitap 592 sayfa yani oldukça kalın:) 2014 yılında Müptela Yayınları tarafından basılmış.

Yazarın aynı ailenin hikayesini anlatmaya devam ettiği diğer kitapları ise 2014 yılında basılmış Aşkı Seçtim, 2015 yılında basılmış Yolum Aşka Düştü ve 2016 yılında basılan Aşkın Kokusunu Aldım.



Biz en yakın zamanda serinin geri kalanını okumayı düşünüyoruz. Belki okudukça yorumlama fırsatı bulabiliriz:)

Son olarak şunu söyleyebiliriz ki yaz aylarında okuyabiliceğimiz çok keyifli bir kitap, kesinlikle tavsiye ederiz:) 

Umarız yazımızdan keyif almışsınızdır. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts