20 Haziran 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME-SOLAİT ANTİ-AGİNG GÜNEŞ KREMİ

Herkese yeniden merhaba:) Bugün sizlere Watsons magazalarında satılan Solait Anti-aging güneş kreminden bahsetmek istiyoruz.

Yaz aylarında havaların ısınmasıyla birlikte hepimizin aklına ilk olarak güneş koruma kremleri geliyor. Aslında yaz kış sürmemiz gereken spf içerikli kremler bu aylarda daha çok önem kazanıyor. 

Bizde Watsons alışverişimizde dikkatimizi çeken 30 spf koruma faktörü içeren kremi denedik.Ürünün üzerinde UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma özelliği yazıyor. Ancak asıl koruması UVA ışınlarına karşı. Ürün sarı akışkan formda ve üzerinde kullanmadan önce çalkalamanız gerektiği söyleniyor. Biz kuru ciltte kullandık yağlı bir görünüm bırakıp parlamadı ancak vaad ettiği gibi mat bir görünüme kavuşturduğunu da söylemek doğru olmaz. Cildimizde herhangi bir leke kızarıklık ya da sivilce sorununa sebep olmadı.

Ürünün içeriği de bu şekilde;


Ürün 50 ml ve güncel fiyatı 9.90 tl . Çantaya atıp çıkmak için kullanışlı bir ürün.30 spf ve 50 spf olmak üzere iki çeşidi var, biz 30 spf i tercih ettik.

Bizim bu ürün hakkındaki yorumlarımız bunlar. Umarız yazımız sizin için yararlı olur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere:)

1 yorum:

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts