27 Haziran 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME-SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE/SOLSTICE

Herkese yeniden merhaba:) Bugünkü yazımızda son günlerde çok popüler olan Sleek markasının highlighting paletinden bahsetmek istiyoruz.

Herkesin merakla beklediği Sleek markasının Gratislere gelmesiyle hepimiz Gratislere akın ettik:) Markadan ilk denediğimiz ürün Highlighting Palette-Solstice oldu. 


Ürün 1 krem aydınlatıcı, 2 baked pudra aydınlatıcı ve 1 pudra yapılı aydınlatıcıdan oluşuyor.



Paletteki bulunan Ecliptic isimli krem aydınlatıcı şampanya rengi bir görüntü veriyor. Bu aydınlatıcı kaş altı bölgesi için öneriliyor ancak elmacık kemiklerinde de verdiği görüntü gayet güzel. Ürünün yapısı yumuşacık ve pigmentasyonu yüksek.

Hemisphere aydınlatıcı ise baked olanlardan bir tanesi. Ürün leylak tonlu lila rengiyle kullanmaya korkutsa bile verdiği etki bu kadar baskın durmuyor. Bu aydınlatıcı elmacık kemikleri için öneriliyor.

Baked olanlardan bir diğeri ise Equinox. Hafif somonluk içeren bu aydınlatıcı daha bronz bir görünüm veriyor.Dudak üstü için öneriliyor. Baked olan bu iki aydınlatıcının pigmentasyonu oldukça yüksek.

Paletteki son aydınlatıcı pudra yapılı Subsolar. Pigmentasyon olarak paletteki en düşük aydınlatıcı olan ürün sarı tonlarında. Burun kemeri için öneriliyor.

Palette bulunan bütün aydınlatıcılar sim içeriyor ve ışığı yansıtıyor. Bu nedenle aydınlık görüntü sevenler için oldukça güzel bir palet:)

Paletin ambalajı da oldukça şık. Drugstore bir ürün için bu ambalaj şaşırtıyor biraz insanı:)

Ürünün güncel fiyatı 54.90 tl. Gratislerde ürüne ulaşmanız mümkün. Ama hatırlatmakta fayda var her Gratis şubesinde Sleek standı yok malesef.

Bizim bu ürün hakkındaki görüşlerimiz bunlar. Umarız yazımız sizin için yararlı olmuştur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere:)

1 yorum:

  1. Harika bayılıyorum bu palete en kısa zamanda bende sahip olmak istiyorum :)

    YanıtlaSil

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts