13 Haziran 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME- TONY&GUY SEA SALT SPREY

Herkese yeniden merhaba:) Bugün sizlere saç şekillendirme konusunda çok övülen Tony&Guy Sea Salt Sprey den bahsetmek istiyoruz.

Yaz mevsimine girdiğimiz şu günlerde hepimiz daha doğal ve bizi daha fresh gösterebilicek görünümler arıyoruz. Bu nedenle bizde bu ürünün ilk olarak kücük boyuyla bir deneme yapmak istedik.

Ürün saçlara dolgunluk ve hacim verirken, denizden yeni cıkmış gibi doğal ve belirgin dalgalar yaratmayı vaad ediyor.İçeriğinde bulunan deniz tuzunun saça sertlik vererek doğal dalgalar yaratması bekleniyor.

Biz ürünü ne çok dalgalı ne de düz olan bir sacta uyguladık. Ürünün üzerinde ıslak ya da nemli saça uygulanabiliceği yazıyordu, biz nemli saça uygulamayı tercih ettik. Banyodan sonra hafif kurutulan nemli saça sprayi eşit dağıtıcak şekilde sıktık. Saçı ellerimizle aşağıdan yukarı avuçlama hareketiyle sıktık. Daha sonra saç kurutma makinasıyla kuruttuk. 
Ürün saça eşit dağıtıldığı sürece saçta bir kalıntı ya da sertlik yapmadı. Aldığımız sonuç doğal hafif dalgalardı. Ürünün vaad ettiği gibi hacim vermesi başarılıydı.

Spray fresh bir kokuya sahip, ancak bu koku bir çiçek ya da meyve değil daha çok erkek parfümlerini anımsatıyor:) Şişesi de kullanım açısından oldukça rahat. 

Ürün iki boy halinde satılıyor. Büyük boyu (200 ml) 36 tl, küçük boyu (75 ml) 16 tl ye satılıyor. Ürünü Watsons ve Gratislerde bulabilirsiniz.

Biz doğal ve hafif dalgalar sevdiğimiz için sonuçtan memnun kaldık. Sizin beklentiniz çok bukleli belirgin dalgalar ise aradığınızı bulamayabilirsiniz:)

Son olarak bu ürünün paraben içerdiğini hatırlatmakta fayda var:)

Umarız yazımız sizin için faydalı olur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts