8 Ağustos 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME- KIEHLS SUNFLOWER COLOR PRESERVING CONDITIONER BOYALISACLAR İÇİN KREM


Herkese merhaba! Bugün sizlere yazın temmuz ayında bitirip yenisi almak için sabırsızlandığımız bir üründen bahsetmek istiyoruz. Bildiğiniz üzere yazın deniz, güneş ve havuz gibi etkenler saçı yıpratıyor ve nemlendirici ürün ihtiyacı artıyor. Boyalı ve işlem görmüş saçlar için de bu ihtiyaç daha da artıyor. Bizim tatil yaptığımız dönemde saçlarımız için Kiehl’s markasına ait Sunflower Color Preserving Conditioner isimle saç kremini deneme ve bitirme fırsatımız oldu. İzlenimlerimizi paylaşmak istedik.

Öncelikle bu ürünün iki boyu var. 75 ml ve 200 ml. boylarından ilk kez deneyeceğimiz için memnun kalmama ihtimaline karşı biz küçük olanı tercih ettik. Ürün silikon ve paraben içermiyor ve E, B3, B5 VE B6 vitaminlerini içeriyor. İçerisinde ayrıca kayısı yağı ve ayçiçeği özleri de var.


Kokusu gayet güzel ve elinize aldığınızda avucunuzda diğer kremlere göre daha çabuk dağılıyor, daha likit gibi diyebiliriz. İlk izlenimimiz daha yeni kullanımda bile saçı ciddi ölçüde yumuşatmasıydı. Başka bir bakım ürünü kullanmasanız dahi duşta çıkınca o yumuşaklığı hissedebiliyorsunuz. Ayrıca yüzde yüz engellemese de uzun süreli tatilde boyanın saçtan akmasına da büyük oranda azaltıyor ve geciktiriyor. Kısa süreli bir tatilde ise saçı neredeyse tamamen akmadan kurtarabiliyor.

Boyadan kaynaklı saç uçlarındaki hasarı da yumuşatma özelliği ile dengeliyor. Kullandığımız süre boyunca saç uçlarımızda kuruma olmadığından yeni kırık oluşmadı. Biz ürünün 75 ml. olan boyunu 29 TL’ ye almıştık. Büyük boyu 200 ml. ise 69 TL.


Umarız yazımız hoşunuza gitmiştir. Yeni yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts