15 Ağustos 2016 Pazartesi

ÜRÜN İNCELEME-DERMALOGICA BARRIER REPAIR


Yeniden merhabalar! Bugün sizlere hassas ciltler için bir nemlendirici incelemesi hazırladık. Hassas ve kızarmaya yani flushing e ve hasar görmeye çok açık ciltlere uygun bakım ürünü bulmak zor ve bir çok ürüne alerjik tepki de verebiliyorlar. Biz de genellikle bu tarz cilt yapısına sahip kişilerin dermokozmetikten yana tercih yapmalarını düşündüğümüzden, bir çok ürününü severek kullanmış olduğumuz Dermalogica’ nın hassas ciltlere özel geliştirdiği UltraCalming serisinden Barrier Repair’ i inceledik.

Barrier Repair adından da anlaşılacağı üzere hassas ciltlerin hasar görmüş bariyer mekanizmasını yeniden onarmayı vaat ediyor. Cildin lipid tabakasını güçlendiriyor. İçerisinde koku veya renklendirici yok, susuz bir yapısı var, elinize ilk aldığınızda vazelin gibi ancak yağlı değil kadifemsi bir his veriyor. Çuha Çiçeği ve Hodan tohumu yağlarını içeriyor, bu doğal özlerin serbest radikallere karşı cildi koruduğu iddia ediliyor.


Biz denediğimiz 1 aylık süreden sonra izlenimlerimizi paylaşmak istedik. Uzun vadede cildi gerçekten yatıştırıyor, yağlanma yapmıyor. Nemlendirmesi gayet başarılı ayrıca yazın daha da kızarmaya müsait cildi ısı ve kızarmaya karşı da koruyor. Makyaj altı bazlarına çok benzeyen bir yapısı var ancak içerisinde silikon yok, bu yüzden de makyaj altına güvenle deneyebileceğimizi düşündük ve sonuçtan oldukça memnun kaldık, ancak etkisi özellikle geceleri yani cilt uykuda yenilenirken ortaya çıkıyor.

Cildin ince olduğu yanak, dudak ve göz çevresine yakın bölgelerde hassasiyeti kontrol altına alması gayet güzel. Sürdükten sonra yumuşak bir his yaratıyor ve ciltte oluşturduğu hasar azaltma özelliğini kullanmaya ara verince anlıyorsunuz, düzenli kullanımda hassas ciltlerin gün içinde yaşadığı kızarma ve yanma hislerini çok büyük oranda geçiriyor.


Ürünün güncel fiyatı 212 TL. Ancak çok az miktarda bile yeterli ve özellikle yanak bölgesine uygulamak bile başlı başına etkili. Ayrıca biz sadece gece kullanmayı tercih ettik, gündüz aynı serinin UV Shield ürünü yeterli geldi. Makyaj altına da kullanıldığında parlamayı önlediğini fark ettik, bu nedenle çok sevdiğimiz bir ürün oldu.
Umarız yazımız faydalı olmuştur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts